Projectleider Bouwen

Wat zijn jouw plannen voor de toekomst? Ontdek hoe je met en óp ons kunt bouwen. Word jij de nieuwe trotse projectleider van gemeente Haaksbergen? Wij werken samen en kijken verder dan wat er nu is. Klinkt interessant?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent trotse projectleider van diverse woningbouwprojecten in de gemeente Haaksbergen. Onze projecten zijn uitdagend en afwisselend, zowel wat betreft omvang als inhoud. Mooie voorbeelden zijn woningbouwlocatie Wissinkbrink, herontwikkeling terrein basisschool Holthuizen en diverse particuliere initiatieven. Jij organiseert en coördineert de projecten van initiatief tot en met oplevering, van communicatie met inwoners en het bestuur tot aan de financiën. Je krijgt ruimte en eigen verantwoordelijkheid en werkt samen met enthousiaste collega’s om er geslaagde projecten van te maken!


Wat je nog meer gaat doen

 • Jij leidt meerdere woningbouwprojecten. Hierbij verzorg je de dagelijkse leiding aan het projectteam en bewaak je de voortgang en het resultaat van de projecten van ontwerp tot aan oplevering.
 • Jij houdt je bezig met het uitwerken van de woningbouwplannen, het opstellen van benodigde overeenkomsten en het begeleiden van de bestemmingsplanprocedures. Dit doe je in samenwerking met je projectteam.
 • Je voert gesprekken en onderhandelingen met projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties en andere stakeholders.
 • Jij verzorgt de communicatie en de organisatie van eventuele informatiebijeenkomsten en begeleidt participatietrajecten, waarbij ook inwoners en belanghebbenden worden betrokken.
 • Jij controleert de planning, de projectresultaten, de voortgng en de kosten en bewaakt de kwalitatieve uitvoering.
 • Jij zorgt voor de juiste afhandeling tot dat de laatste puntjes op de i staan.

Functievereisten

 • Je hebt een passende opleiding op HBO-niveau.
 • Je krijgt er energie van om met verschillende betrokkenen, van inwoners, initiatiefnemers, ontwikkelaars tot aan wethouders en raadsleden te schakelen en er zo voor te zorgen dat iedereen aangehaakt blijft. 
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en uitstekende adviesvaardigheden.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en samenwerken vind je belangrijk. Hierbij sta je open voor inzichten van anderen, maar je durft ook knopen door te hakken.
 • Ook ben je sterk in het voeren van onderhandelingen, neem je de leiding als de situatie daar om vraagt en ben je in staat mensen mee te nemen.

Aanbod

 • In eerste instantie krijg je een aanstelling voor een periode van één jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een aantrekkelijk salaris in schaal 10A van maximaal € 5.366,-- bruto (salarispeil januari 2023) op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Naast dit salaris ontvang je elke maand een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% bovenop je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering. Je bepaalt zelf hoe en wanneer je het budget besteedt.
 • Een goede pensioenregeling via het ABP.
 • Alle ruimte om, in overleg, je werktijden flexibel in te delen.

Bedrijfsprofiel

Haaksbergen Ster(k) in Twente. In Haaksbergen werken we samen. Voor elkaar en met elkaar. We maken ons sterk voor een fijn en veilig Haaksbergen. Hierin hebben we elkaar nodig, want wij geloven in de kracht van samen. Als gemeente liggen er mooie uitdagingen op ons te wachten. We willen de organisatie versterken, de financiën op orde krijgen en de relatie met de gemeenschap verbeteren. Hiervoor zoeken we de verbinding met de samenleving. Met elkaar maken we er werk van. Help jij ons nóg sterker te worden?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Haaksbergen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!