Coördinator ondermijning

Gemeente Haaksbergen is op zoek naar een Coördinator ondermijning.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
31-1-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw beleidsplan betreffende ondermijning. Je maakt hierbij gebruik van de verschillende onderzoeken die zijn uitgevoerd zoals bijvoorbeeld de recent uitgevoerde weerbaarheidsscan en weet deze te vertalen naar een concreet plan/beleid. Jouw werk vereist een nauwe samenwerking met externe partners als het Regionaal Informatie- en Expertisecentrum, de politie, het Openbaar Ministerie, de belastingdienst, de samenwerkende gemeenten en andere relevante overheidsorganisaties. Binnen onze organisatie zet je een structuur op voor een integrale aanpak ondermijning en hierover adviseer je aan medewerkers, management en bestuur. Je sluit aan bij de verschillende lokale en regionale overleggen en fungeert als centrale spil/meldpunt ten aanzien van (signalen van) ondermijning.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo –opleiding in een relevante richting
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met/in het veiligheidsdomein en het juridische domein. Overheidservaring is een pré.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van beleid en implementatie daarvan binnen een organisatie;
  • Je hebt bestuurlijke sensitiviteit, maar bent ook makkelijk benaderbaar en kunt goed samenwerken met collega’s binnen de gemeente en externe partners.
  • Je werkt integer en weet op de juiste manier om te gaan met privacy- en geheimhoudingskwesties.

Aanbod

Een uitdagende klus in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt volop de ruimte om jouw talenten en competenties in te zetten. De fulltime functie is in eerste instantie voor een periode van 2 jaar. Het salaris bedraagt minimaal € 3.090 bruto en maximaal € 4.671 bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Je wordt ingeschaald op basis van jouw opleiding en ervaring.  Afhankelijk van de ontwikkelingen op dit terrein bestaat de mogelijkheid dat de functie daarna structureel wordt. 

Bedrijfsprofiel

Aan de rand van Twente ligt Haaksbergen: een dorp met de voorzieningen van een kleine stad en ongeveer 25.000 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen horen ook de kerkdorpen Buurse en Sint Isidorushoeve bij de gemeente.

Bij de gemeente Haaksbergen werken ongeveer 140 medewerkers. Samen met inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers werken we aan een samenleving die past bij onze gemeente. Dat doen we met een Toekomstvisie als vergezicht en aan de hand van een Verbeterprogramma. Dat is hard werken. Elke dag weer. De samenleving vraagt veel van ons. Inwoners willen meer dan ooit meepraten. Dat gesprek willen wij graag aangaan, omdat de beste plannen samen met inwoners tot stand komen. Help jij meebouwen aan onze relatie met onze gemeenschap?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Gemeente Haaksbergen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!