Sr. Beleidsmedewerker sociaal domein

Gemeente Haaksbergen is op zoek naar een Sr. Beleidsmedewerker sociaal domein.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
6-2-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Je bent een professional die op het brede terrein van het sociaal domein kan opereren op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Binnen het sociaal domein werken meerdere beleidsmedewerkers, maar jij bent het eerste aanspreekpunt. Je ontwikkelt beleid, bent adviseur en je bent projectleider op (grote) projecten binnen het sociaal domein. Je bent de verbindende schakel tussen de beleidsvelden vanuit de gemeente en de Noaberpoort. Bij de Noaberpoort kunnen inwoners van de gemeente Haaksbergen terecht voor informatie, advies en ondersteuning. Binnen de Noaberpoort werken verschillende organisaties samen (zoals de gemeente, Wijkracht, GGD, Domijn) en zetten zij hun kennis en kunde in om inwoners in Haaksbergen te helpen waar nodig. 


Je hebt kennis ervaring met bestuurlijke besluitvormingsprocessen en je kan adviezen opstellen. Daarnaast ben je bekend met de planning en control cyclus.

Bedrijfsprofiel

Aan de rand van Twente ligt Haaksbergen: een dorp met de voorzieningen van een kleine stad en ongeveer 25.000 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen horen ook de kerkdorpen Buurse en Sint Isidorushoeve bij de gemeente.


Bij de gemeente Haaksbergen werken ongeveer 140 medewerkers. Samen met inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers werken we aan een samenleving die past bij onze gemeente. Dat doen we met een Toekomstvisie als vergezicht en aan de hand van een Verbeterprogramma. Dat is hard werken. Elke dag weer. De samenleving vraagt veel van ons. Inwoners willen meer dan ooit meepraten. Dat gesprek willen wij graag aangaan, omdat de beste plannen samen met inwoners tot stand komen. Help jij meebouwen aan onze relatie met onze gemeenschap?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Haaksbergen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!