Stage - MBO Mechatronica

Gullimex is op zoek naar een stagiair(e) Mechatronica. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Tijdens de stageperiode kan je enerzijds een opdracht uitvoeren en anderzijds zal je meewerken / ondersteunen en ervaring opdoen binnen de engineering afdeling. De omschrijving van de opdracht en werkzaamheden staan hieronder beschreven. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder…


Wat ga jij doen?

Tijdens je stageperiode ben je actief binnen de afdeling engineering. Daarbij ondersteun je bij het kalibreren en repareren van onze producten. Daarnaast verricht je voorbereidende werkzaamheden zodat de installatie door onze field service engineers soepel verloopt. Waar nodig spring je bij en ondersteun je, waar mogelijk voer je zelfstandig uit.

Functievereisten

  • MBO Scholier
  • Ongeveer 3-4 dagen per week
  • Gemotiveerd
  • Spontaan

Bedrijfsprofiel Gullimex

Gullimex biedt een breed scala aan oplossingen voor temperatuurbewaking, hygiëne, gasverpakken, proces- en productveiligheid en is in de Benelux actief in de Food, Medisch Pharma , Industrie en Transportsector. Onze organisatie heeft vestigingen in Borne (NL) en Erpe-Mere (B) en telt 70 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gullimex. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie