Stagiair(e) Web Development

Gladior is op zoek naar een enthousiaste, leergierige en ambitieuze HBO / WO student, in de richting van Development; front-end, back-end, realisatie, koppelingen, appontwikkeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

 • Ondersteunen van Developers bij werkzaamheden zoals realiseren, aanpassen en verbeteren van websites, webshops en apps;
 • Het meehelpen aan elke stap van digitale projecten: van begin tot eind;
 • Jezelf ontwikkelen in kennis en ervaring, o.a. door deelname aan onze eigen kennissessies;
 • Het meehelpen aan onze eigen Gladior Wiki: hoe kunnen we de volgende keer iets slimmer/beter doen?
 • Het doorvertalen van ontwerpen naar HTML of ze realiseren binnen een platform zoals Wordpress, CCV Shop, Lightspeed of Magento

Functievereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je begint je stage ergens tussen nu en september 2020. We weten natuurlijk nog niet hoe de 'zomervakantie' eruit gaat zien op scholen, dus als je eerder/later wil beginnen, regelen we dat graag met jou en je opleiding.
 • Je hebt een passie voor development en/of alles wat digitaal is;
 • Je bent leergierig en ambitieus: je wilt graag de beste zijn als persoon, maar ook als team Gladior;
 • Je hebt ervaring met minstens één van de volgende CMS'en: Wordpress, Magento, Lightspeed, CCVShop;
 • Je bent positief ingesteld, creatief en vindingrijk: Je denkt in oplossingen en kijkt altijd vooruit. Je bent een positief ingesteld persoon.
 • Pre: Je hebt werkervaring in deze branche
 • Pre: Je bent grafisch sterk

Bedrijfsprofiel Gladior B.V.

Gladior is een Digital Marketing agency. We bieden diensten aan – zoals datagedreven websites/shops, zoekmachine marketing, online adverteren, web statistieken, personalisatie en chatbots – die de online aanwezigheid van organisaties verbeteren. Dit maken we mogelijk door een strategische mix van allround consultants en specialisten in bepaalde vakgebieden. Van het vormen van plannen tot het perfectioneren van de uitvoer hiervan: wij helpen met toekomst bestendige digitale marketing. Zijn er technische obstakels, zoals een platform X dat moet communiceren met kanaal Y, dan kunnen we die ook in-house oplossen.


Werken bij Gladior betekent dat je onderdeel wordt van een hecht team van mensen met liefde voor het helpen van klanten vanuit een digitaal omzet verhogend perspectief. Je werkt samen met collega’s die gaan voor een goed resultaat voor de klanten, met een pragmatische en nuchtere aanpak. Bereid je voor op een dynamische werkomgeving waar de ontwikkelingen zich snel opvolgen. Onze organisatie is klein genoeg voor persoonlijke begeleiding, maar groot genoeg voor doorgroeimogelijkheden. Ook komt het bij ons best vaak voor dat je na je stage "kunt blijven plakken". Dus: ben je leergierig, ambitieus, datagedreven en digital minded? Laat van je horen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gladior. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boddenkampsingel 87
7514 AP ENSCHEDE
053 - 8507 090