Teamleider Stafafdeling

GGD Twente is op zoek naar een Teamleider Stafafdeling. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-6-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw uitdaging

Gezond leven in Twente!

GGD Twente is in ontwikkeling. Als GGD hebben we veel kennis en expertise. Wij vinden het belangrijk dat deze kennis nog beter beschikbaar komt voor de inwoners van Twente en andere organisaties. Hoe mooi is het dat jij één van de trekkers wordt van deze uitdaging! Je bent dus niet alleen bezig met het runnen van jouw teams, maar ook met het oppakken van deze doorontwikkeling.


Jouw teams

Jij zet je in voor 2 teams. In eerste instantie richt jij je op het team Epidemiologie, Gezondheidsbevordering en Beleid (EGB). Later komt daar het team Management- en projectondersteuning bij.

Het team EGB geeft de Twentse gemeenten inzicht in de gezondheid van de Twentse bevolking. Het helpt onze gemeenten beleid te maken dat er voor zorgt dat inwoners van Twente gezond zijn en gezond blijven. Het team levert kennis, en adviseert over hoe je groepen mensen beweegt tot gezond gedrag. Het team EGB adviseert veelal gemeenten en in toenemende mate maatschappelijke organisaties.

Het team Management- en projectondersteuning ondersteunt het bestuur van SamenTwente, de directie van GGD Twente, en de Stafafdeling. Het team zorgt voor een optimale procesgang van (beleids)documenten naar bestuur en directie.

Het projectbureau is het startpunt voor advies en kennis over projectmatig werken: het ondersteunt projectleiders, organiseert scholingen in projectmatig werken en brengt nieuwe (digitale) kennis in.


Jouw kwaliteiten

Als teamleider ben jij direct leidinggevende van jouw teams en daarmee de verbindende factor tussen de organisatie, het MT en de medewerkers. Je gaat aan de slag op tactisch- en strategisch niveau.

We verwachten expertise, stevigheid en een uitstraling van rust en stabiliteit. Je bent helder in je communicatie en past jouw leiderschapsstijl aan naar wat de teams op dat moment nodig hebben. Je begeleidt jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, om zo maximaal bij te dragen aan onze maatschappelijke opgaven.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding.
 • Je hebt leidinggevende ervaring.
 • Je bent een stevige persoonlijkheid, je weet hoe je in een politiek bestuurlijke omgeving moet werken en je kunt je staande houden tussen inhoudelijk gedreven professionals. Hierbij vind je de balans tussen het afwegen van diverse belangen.
 • Het is een pluspunt als je kennis hebt van de publieke gezondheidszorg.
 • Verder heb je kennis van en ervaring met organisatie- en teamontwikkeling.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Aanbod

 • Een contract voor 32 - 36 uur per week. In eerste instantie voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten goed, dan word je jaarcontract omgezet naar een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.777,- (schaal 12 cao SGO) op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van jouw opleiding, kennis en ervaring word je ingeschaald.
 • Daarnaast ontvang je elke maand een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Hiermee kun je bijvoorbeeld verlofdagen kopen of verkopen of het budget laten uitbetalen. Jij bepaalt zelf hoe en wanneer je jouw budget besteedt.
 • Een goede pensioenregeling via het ABP.
 • Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen.
 • Standplaats is ons Twentehuis in Enschede, dat op loopafstand ligt van het Centraal Station.

Bedrijfsprofiel GGD Twente

GGD Twente bevordert, bewaakt en beschermt een gezonde Twentse samenleving. Dat is onze missie en al onze diensten en producten komen hieruit voort. GGD Twente is onderdeel van de overkoepelende organisatie SamenTwenteopent nieuw scherm, een organisatie van en voor onze 14 Twentse gemeenten. Samen met onze ketenpartners zetten we ons in voor gezonde, veilige en vitale inwoners van Twente.


GGD Twente bestaat uit de afdelingen Algemene Gezondheidszorg (AGZ), Jeugdgezondheid (JGZ) en de Stafafdeling. GGD Twente fungeert als scharnier tussen overheid en gezondheidszorg en staat midden in de samenleving. Zo werken we uitvoerend, adviserend én beleidsvoorbereidend aan een gezond Twente.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888