Projectmedewerker Inkoop en Contracten

Vind jij het leuk om verschillende ballen hoog te houden, en zie jij het als een uitdaging om orde op zaken te stellen? Dan is de GGD op zoek naar jou als Projectmedewerker inkoop en contracten!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De functie van projectmedewerker Inkoop en Contracten is nieuw. We vragen dan ook van jou dat je actief een bijdrage wilt leveren aan het vormgeven van deze nieuwe functie. Als medewerker Inkoop en Contracten heb jij een verantwoordelijke rol in het beheer van de (inkoop) contracten. Jij draagt zorg voor de administratieve ondersteuning achter het contractmanagement binnen de afdeling AGZ (algemene gezondheidszorg). Je controleert of alle inkoopdossiers compleet zijn en zorgt vervolgens voor een correcte, volledige en tijdige borging van de contracten. Ook denk je actief mee om de processen rondom afspraken met leveranciers en beoordelingen van hen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Je beheert in deze functie de contractgegevens, voert en scant deze in, in ons contractbeheersysteem Mercell. Je hebt nauw contact met onze leveranciers over contractverlengingen, beëindigingen en eventuele prijsverhogingen. Jij weet de juiste weg te bewandelen wat betreft de ondertekeningen van documenten. Je handelt inkooporders af en ondersteunt bij het plaatsen van bestellingen. 

Door middel van managementrapportages adviseer jij het management over aflopende of te verlengen contracten of overige uitstaande acties. Jij bewaakt hiervan de voortgang en zorgt ervoor dat alle voorwaarden op tijd binnen zijn.

Het Meldpunt Incidenten Cliënten (MIC) is bij GGD Twente ingesteld met als doel om te leren van fouten. Het meldpunt is een van de instrumenten van de organisatie om de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening continu te bewaken en te bevorderen. Het is van belang dat medewerkers laagdrempelig incidenten melden bij de MIC; situaties waar iets niet goed is gegaan of waar verbetering mogelijk is. 

De MIC komt maandelijks bij elkaar en geeft advies aan afdelingen over de meldingen die zij binnen krijgen. De MIC commissie wordt gevormd door een technisch voorzitter, een secretaris en 8 algemene leden. 

In deze functie ondersteun jij de voorzitter van de MIC. Dit doe je door informatie te verzamelen, het toetsen of een casus tot de MIC behoort, het organiseren van vergaderingen en het vastleggen van de uitkomsten. Daarnaast houd je het gezamenlijke kwaliteitsschema verloop MIC-meldingen bij en help je bij het opstellen van het jaarverslag en het inventariseren van trends. Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers.


Functievereisten

Onze ideale collega is nauwkeurig, weet het overzicht te bewaren en is bovenal daadkrachtig. Verder werk en denk je op HBO niveau en heb je bij voorkeur een afgeronde opleiding MER of Bedrijfskunde.

Wat wij  ook belangrijk vinden

 • Enige jaren relevante werkervaring is een pré (contractkennis, inkoopkennis);
 • Je bent secuur en planmatig ingesteld;
 • Je bent assertief en proactief;
 • Je bent zelfstandig en kan snel schakelen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;


Aanbod

 • Een uitdagende baan binnen een ontwikkelingsgericht team
 • Een contract, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal (schaal 8) € 2.878, - maximaal € 4.052, - op basis van een 36-urige werkweek. 
 • Naast het salaris zijn er ook een aantal interessante extra’s, waaronder een Individueel keuze budget van 17,05%
 • Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, inclusief een thuiswerkvergoeding.
 • Mogelijkheid tot volgen van opleiding/cursussen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. 
 • Verder hebben we bij SamenTwente een actieve personeelsvereniging waaraan je deel kunt nemen.
 • Reis je met het OV? Ons Twentehuis bevindt zich op loopafstand van Centraal Station Enschede.


Bedrijfsprofiel GGD Twente

Jouw werkplek is binnen het Projectbureau van GGD Twente. Je werkt er samen met je  collega projectmedewerker Inkoop en Contracten  van de Stafafdeling GGD Twente. 

Het projectbureau wordt gevormd door 1 projectondersteuner, 3 projectmedewerkers, 1 projectleider en een coördinator projecten. We staan in het team voor kwaliteit, eigentijds, ervaring, creativiteit, kansen zien, versnellen en processen bewaken. Dit alles in een professionele sfeer, waar collegialiteit en humor gewaardeerd worden.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de GGD. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888