Procesondersteuner voor het Vluchtelingenteam Jeugdgezondheid

GGD Twente is op zoek naar een Procesondersteuner voor het Vluchtelingenteam Jeugdgezondheid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Zo ziet jouw werkdag er uit

Je hebt een centrale rol binnen het team. Samen met je collega’s bepaal je wanneer en waar we spreekuren houden. Jij zorgt dat alles hiervoor gereed is en bent het aanspreekpunt voor praktische en organisatorische vragen. Ook onderhoud je contacten met de opvanglocaties en houd je een actueel overzicht bij met de gegevens van alle locaties en de kinderen die daar wonen. Tijdens het spreekuur ontvang je ouders en kinderen en assisteer je waar nodig de jeugdverpleegkundige of jeugdarts. Je vindt het een uitdaging om te werken met Vluchtelingen.


Als er een nieuwe opvanglocatie opent neem jij contact op en regelt dat alles in orde wordt gemaakt zodat we op locatie het spreekuur kunnen houden.

Bedrijfsprofiel GGD Twente

Je komt te werken in het vluchtelingenteam van de afdeling Jeugdgezondheid (JGZ) van GGD Twente. Het vluchtelingenteam bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen en een procesondersteuner. Alle medewerkers hebben kennis en expertise op het gebied van vluchtelingen  van 0-18 jaar.


Je werkplek wisselt, afhankelijk van waar de opvanglocaties zijn, en je kan ingezet worden in alle 14 Twentse gemeenten. Het team is zelfregulerend en gezamenlijk verantwoordelijk voor de dienstverlening. Kenmerkend is het enthousiasme en de betrokkenheid met elkaar, maar ook naar de ouders en de kinderen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888