Zorgmakelaar

GGD Twente is op zoek naar een Zorgmakelaar bij Organisatie voor Zorg & Jeugdhulp Twente.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

  • Het op inhoud ondersteunen bij het vinden van passende zorg. Dit voor zowel verwijzers vanuit de gemeenten als GI’s.
  • Het procesmatig kijken naar mogelijkheden ter optimalisatie van de (werk)processen in het geheel van de samenwerking rondom passende zorg

Functievereisten

Je staat te popelen om met deze opdracht op pad te gaan. Je start met een open blik aan deze opdracht en blijft deze houden tijdens de looptijd. Je “bent” dus niet van de Jeugdbescherming of een gemeente, jij bent jezelf.


  • HBO werk en denkniveau en afgeronde opleiding op dit niveau.
  • Relevante werkervaring binnen de jeugdbescherming/jeugdzorg.
  • Organisatiesensitief en projectmatig kunnen werken.
  • Je hebt inzicht in processen en bij voorkeur ervaring/kennis van LEAN.
  • Zicht op de keten van het gedwongen kader, waaronder in ieder geval de gemeenten en GI’s.
  • Je hebt kennis en inzicht in het zorgaanbod van de regio’s Twente en IJsselland.
  • Je hebt kennis en inzicht in de sociale kaart en de Wlz, Wmo, Zwv, Jeugdzorg+ en crisiszorg in deze regio’s.
  • Je kunt een Verklaring omtrent het Gedrag overhandigen.

Aanbod

Als Zorgmakelaar bij OZJT krijg je bij ons veel ruimte om zelfstandig te werken en je verder te ontwikkelen.

We bieden je een uitdagende opdracht voor 32 tot 36 uur per week, tot en met december 2023. Omdat dit om een project gaat behoort rechtstreekse indiensttreding bij SamenTwente/OZJT niet tot de mogelijkheden. We staan open voor detachering vanuit jouw eigen werkgever. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren, kan je deze opdracht doen op basis van Payroll via Tempo Team.

Bij ons heb je de mogelijkheid om flexibel en hybride te werken.

Het salaris wordt vastgesteld op basis van opleiding en ervaring. Verder ontvang je een mobiele telefoon en laptop en ruimte voor opleiding/training.

Ons Twentehuis bevindt zich in de binnenstad van Enschede. Kom je met de auto naar kantoor, dan kan je gratis parkeren in onze parkeergarage Hermandad.

Verder hebben we bij SamenTwente een actieve personeelsvereniging waaraan je deel kunt nemen.

Bedrijfsprofiel GGD Twente

In 2022 zijn er in de regio’s Twente en IJsselland, vanuit een subsidie van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, twee “Zorgmakelaars” aan de slag geweest. De opdracht van deze “Zorgmakelaars” was om ervoor te zorgen dat jeugdbeschermers direct een verlichting ervaren ten aanzien van hun (administratieve) werkdruk. Dus: ondersteuning in het primaire proces, zonder het werk van de jeugdbeschermer over te nemen. Samen met gemeenten, jeugdhulpaanbieders, etc. wordt gekeken hoe vanuit gezamenlijke verantwoordelijkheid een passend aanbod kan worden gecreëerd. Daarnaast hadden de zorgmakelaars een signalerende en adviserende rol op het gebied van hiaten in het zorglandschap. De zorgmakelaars sloten eind 2022 hun opdracht af met een plan met aanbevelingen.


De regio’s hebben samen met de gecertificeerde instellingen (GI’s) besloten om ook in 2023 een zorgmakelaar aan te stellen, hetzij met een andere opdracht dan in 2022. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888