Procesondersteuner voor het team OGGZ GGD Twente

GGD Twente is op zoek naar een Procesondersteuner voor het team OGGZ GGD Twente

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als procesondersteuner bij het team Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ), dat onderdeel is van de afdeling Algemene Gezondheidzorg, ben jij binnen het team het aanspreekpunt en de procesondersteuner voor het Meldpunt Zorgwekkend gedrag, het Meldpunt Woningvervuiling, de wijkggd’ers en het Gezondheidsspreekuur. Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega met een zorgachtergrond die organisatorisch, communicatief en administratief sterk is. 


Dit is wat je gaat doen

Bij een (telefonische) melding woningvervuiling of verward gedrag maak je een risico-inschatting en zorg je er voor dat meldingen zo nodig worden verwerkt in ons registratiesysteem. Vervolgens zorg je voor een controle in de Basisregistratie Personen (BRP), vindt er een zogeheten bekendheidscheck plaats bij derde partijen, zoals de gemeente, ggz, woningcorporatie of politie. Hierna draag je de casus over aan een collega verpleegkundige. 

Verder plan je diverse afspraken en vergaderingen waarbij je ook notuleert en daaruit voortkomende acties bewaakt. Je hebt een aantal financiële en administratieve taken. Je organiseert samen met je collega’s voorlichtingsbijeenkomsten zoals symposia en vervult de rol van kwaliteitsambassadeur. Daarbij actualiseer je documenten in het kwaliteitssysteem en woon je ambassadeurs overleggen bij. Je neemt deel aan de projectgroep communicatie binnen Algemene Gezondheidszorg (AGZ). Je beheert informatiemateriaal en teksten op onze website en op intranet. 

Bedrijfsprofiel GGD Twente

Over jouw werkplek

Je wordt onderdeel van het team OGGZ binnen de afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ). Doel van de dienstverlening van OGGZ is het beschermen van de volksgezondheid tegen vervuiling, verspreiding van ziekten en gevaar t.a.v. brandveiligheid door volgepakte woningen. Plus het beschermen van de individuele gezondheid en veiligheid van mensen in kwetsbare omstandigheden door vroegtijdig toeleiding naar zorg en/ of voorzien van basale medische zorg. In het team werken 9 sociaal verpleegkundigen OGGZ, een coördinator en een teamleider. 


AGZ kent verder de volgende teams: Infectieziektebestrijding, Tuberculosebestrijding, Milieu en Gezondheid, Inspectie en Hygiëne, Forensische geneeskunde en Seksuele Gezondheid.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888