Procesondersteuner voor het team OGGZ GGD Twente

GGD Twente is op zoek naar een Procesondersteuner voor het team OGGZ GGD Twente

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-12-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als procesondersteuner bij het team Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ), dat onderdeel is van de afdeling Algemene Gezondheidzorg, ben jij binnen het team het aanspreekpunt en de procesondersteuner voor het Meldpunt Zorgwekkend gedrag, het Meldpunt Woningvervuiling, de wijkggd’ers en het Gezondheidsspreekuur. Wij zoeken een enthousiaste en flexibele collega met een zorgachtergrond die organisatorisch, communicatief en administratief sterk is. 


Dit is wat je gaat doen

Bij een (telefonische) melding woningvervuiling of verward gedrag maak je een risico-inschatting en zorg je er voor dat meldingen zo nodig worden verwerkt in ons registratiesysteem. Vervolgens zorg je voor een controle in de Basisregistratie Personen (BRP), vindt er een zogeheten bekendheidscheck plaats bij derde partijen, zoals de gemeente, ggz, woningcorporatie of politie. Hierna draag je de casus over aan een collega verpleegkundige. 

Verder plan je diverse afspraken en vergaderingen waarbij je ook notuleert en daaruit voortkomende acties bewaakt. Je hebt een aantal financiële en administratieve taken. Je organiseert samen met je collega’s voorlichtingsbijeenkomsten zoals symposia en vervult de rol van kwaliteitsambassadeur. Daarbij actualiseer je documenten in het kwaliteitssysteem en woon je ambassadeurs overleggen bij. Je neemt deel aan de projectgroep communicatie binnen Algemene Gezondheidszorg (AGZ). Je beheert informatiemateriaal en teksten op onze website en op intranet. 

Functievereisten

Jouw kwaliteiten

Jij bent een ondersteuner waar op gebouwd kan worden. Met jouw pro activiteit, doorzettingsvermogen en vooruitziende blik val jij op. Je bent empathisch, communicatief sterk en staat stevig in je schoenen. Je kunt goed omgaan met onverwachte situaties en denkt hierin vooruit. Je bent goed in het houden van overzicht, het stellen van prioriteiten en je bent analytisch. Je werkt zelfstandig maar bent ook een teamplayer.


  • Je beschikt over MBO-4 werk- en denkniveau en hebt een relevante opleiding afgerond. Vereiste is relevante werkervaring en een achtergrond in de zorg, bijvoorbeeld als doktersassistent, medisch secretaresse of verpleegkundige niveau 4. 
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar op maandag tot en met vrijdag en werkt 5 uur per dag.
  • Goede beheersing van de MS-Office programma’s en de vaardigheid om eventuele nieuwe programma’s snel eigen te maken.
  • Je kunt een Verklaring Omtrent het Gedrag overhandigen. 

Aanbod

Als Procesondersteuner bij OGGZ krijg je bij ons veel ruimte om zelfstandig te werken en jezelf en deze nieuwe functie verder te ontwikkelen. 

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor 25 uren per week voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. 


Het salaris voor deze functie bedraagt minimaal € 2.255,- en maximaal € 3.301,- bruto per maand (voorlopige inschaling is schaal 7) op basis van 36 uur per week. Omdat het een nieuwe functie betreft moet een definitieve functiewaardering nog plaatsvinden. 

Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Verder ontvang je een Individueel Keuze Budget van 17,05%, een mobiele telefoon en laptop en ruime mogelijkheden voor opleiding en training. Je beschikt over 144 uur wettelijk verlof en 43,2 uren bovenwettelijk verlof o.b.v. een voltijd dienstverband (36 uur) conform Cao Gemeenten. Je kunt bij ons ook dagen ‘bijkopen’ vanuit je Individueel Keuze Budget (IKB).


Ons Twentehuis bevindt zich in de binnenstad van Enschede. Kom je met de auto naar kantoor, dan kun je gratis parkeren in onze parkeergarage Hermandad. Verder hebben we een actieve personeelsvereniging waaraan je deel kunt nemen.

Bedrijfsprofiel GGD Twente

Over jouw werkplek

Je wordt onderdeel van het team OGGZ binnen de afdeling Algemene Gezondheidszorg (AGZ). Doel van de dienstverlening van OGGZ is het beschermen van de volksgezondheid tegen vervuiling, verspreiding van ziekten en gevaar t.a.v. brandveiligheid door volgepakte woningen. Plus het beschermen van de individuele gezondheid en veiligheid van mensen in kwetsbare omstandigheden door vroegtijdig toeleiding naar zorg en/ of voorzien van basale medische zorg. In het team werken 9 sociaal verpleegkundigen OGGZ, een coördinator en een teamleider. 


AGZ kent verder de volgende teams: Infectieziektebestrijding, Tuberculosebestrijding, Milieu en Gezondheid, Inspectie en Hygiëne, Forensische geneeskunde en Seksuele Gezondheid.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888