Verpleegkundig Specialist Jeugdgezondheid

Nadine, Jeanette en Inge werken als verpleegkundig specialist bij Jeugdgezondheid van GGD Twente. Hun functie is relatief nieuw in de organisatie en blijkt inmiddels duidelijk van toevoegde waarde. Daarom zijn ze ook op zoek naar nieuwe collega's.

Jij bent van harte welkom in het team, als Verpleegkundig Specialist Jeugdgezondheid

Jij gaat samen met het team een belangrijke bijdrage leveren aan het zo gezond mogelijk opgroeien en ontwikkelen van alle kinderen in Twente. Want dat is waar ze bij Jeugdgezondheid voor staan.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-3-2022
Aantal uur
30
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functievereisten

Dit ben jij:

Een enthousiaste professional. Je hebt de master opleiding Advanced Nursing Practice succesvol afgerond. Je bent BIG geregistreerd en geregistreerd in het verpleegkundig specialisten register. Ervaring met de Jeugdgezondheidszorg is een pré, maar laat je zeker niet weerhouden te reageren als je die ervaring nog niet hebt, maar wel ervaring hebt met kinderen of jeugdigen binnen GGZ en/of AGZ, bij voorkeur voor de leeftijd van 0-4 jaar.

Je werkt graag mee aan de gezondheid van de Twentse jeugd, en bent gedreven om als verpleegkundig specialist daar waar mogelijk positief te ondersteunen.

Je staat stevig in je schoenen, werkt goed en graag zelfstandig, maar doet dat ook graag in teamverband. Je bent flexibel en creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen. Dat je een empathisch mens bent, spreekt in dit werk voor zich. Je neemt je verantwoordelijkheid en hecht veel waarde aan samenwerking, kwaliteit en klantgerichtheid. Een goede dosis sensitiviteit komt hierbij goed van pas.

Aanbod

De beloning voor jouw werk:

  • Een uitdagende baan bij GGD Twente, waarin je meebouwt aan de integratie van medische- en verpleegkundige zorg.
  • Je hebt de keuze om tussen de 24 en 36 uur te werken
  • Je hebt bij ons regelmatige werktijden en je werkt door de weeks op de normale kantooruren.
  • Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.671,-- (schaal 10). Deze functie wordt momenteel opnieuw gewaardeerd.
  • Interessante extra’s, waaronder een Individueel Keuze Budget van 17,05% en de mogelijkheid voor collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij IZA, CZ of Menzis.
  • De functie is in eerste instantie voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Mogelijkheid tot deelname aan trainingen o.a. georganiseerd door de Twentse School.
  • Deelname aan een actieve personeelsvereniging.

Bedrijfsprofiel GGD Twente

Voorstellen:

Bij de afdeling Jeugdgezondheid (JGZ) van GGD Twente staan Ouder en kind centraal. Zij adviseren en coachen bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen, vanaf de geboorte tot 18 jaar. Dit doen ze door regelmatig contact te hebben met kinderen, ouders en ketenpartners. Zij luisteren, geven tips, informatie en advies over de ontwikkeling van het kind. Dit kan bij hun op locatie, op de (voor-)scholen en ook thuis. Ze denken mee bij vragen en problemen over bijvoorbeeld: gezondheid, voeding, gedrag, slapen, pesten en social media gebruik. Ze signaleren zo vroeg mogelijk en als het nodig is schakelen ze in overleg passende hulp in. Zo werken ze aan een gezonde Twentse samenleving.

Jouw werkomgeving:

JGZ GGD Twente kent verschillende werkgebieden, met daar binnen verschillende teams. Jij komt te werken voor één van de teams. Elk team binnen JGZ bestaat uit jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, doktersassistenten en consultatiebureau-assistenten. Binnen het team ben jij als verpleegkundig specialist een zelfstandig behandelaar en kun je een kind of gezin op basis van jouw medische expertise verwijzen naar passende hulp. Kenmerkend aan de teams is het enthousiasme en de betrokkenheid bij elkaar en naar de ouders en jeugdigen.

Daarnaast maak jij natuurlijk deel uit van het team verpleegkundige specialisten. Een team dat in ontwikkeling is, en op dit moment bestaat uit drie ervaren, gediplomeerd verpleegkundig specialisten en twee verpleegkundig specialisten in opleiding.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van JGZ GGD Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 487 6888