Milieukundig veldmedewerker

Geofoxx is altijd geïnteresseerd in milieukundig veldmedewerker(s) voor hun vestigingen in Oldenzaal, Gouda en Tilburg. Een teamspeler met passie voor Bodem.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-4-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als milieukundig veldmedewerker ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van milieu hygiënisch bodemonderzoek volgens de daarvoor geldende protocollen. Je durft je te ontwikkelen en wilt een bijdrage leveren aan behoud en groei van de kwaliteit van ons werk. Nauwkeurig werken is iets waar jij voor staat. Belangrijk is dat je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband verricht. Het nakomen van afspraken en het communiceren met je directe collega’s is daarbij voor jou vanzelfsprekend. Vanwege de aard van de werkzaamheden is het noodzakelijk dat je flexibel inzetbaar bent.

Functievereisten

Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met 2 tot 5 jaar relevante werkervaring op mbo-niveau. Verder kom je tegemoet aan de onderstaande wensen:

  • je hebt een relevante (MBO) milieuopleiding;
  • je bent in het bezit van de protocollen BRL SIKB 2001 en 2002, eventueel aangevuld met de protocollen BRL SIKB 1001, 1002, 2003 en/of 2018;
  • je bent initiatiefrijk en werkt goed samen met collega’s;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Bij Geofoxx ervaar je een grote mate van vrijheid tijdens je (loop)baan. We werken hoofdzakelijk vanuit teams met een sterke mate van eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden bieden wij een duurzame werkomgeving waarin talent en toegevoegde waarde van medewerkers centraal staan. Onze werkcultuur inspireert en zorgt voor een gezonde werk-/privébalans. Met onze opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden tillen wij jouw carrière naar een hoger niveau!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Geofoxx. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Eektestraat 10-12
7575 AP OLDENZAAL
0541 - 585 544