Juridisch medewerker omgevingswet

Gemeente Haaksbergen is op zoek naar een Juridisch medewerker omgevingswet.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
29-5-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als juridisch medewerker ondersteun je de teams die werken aan de fysieke leefomgeving, waarbij de nadruk ligt op de invoering en uitvoering van de Omgevingswet. Je adviseert je collega’s bij juridische vraagstukken en ondersteunt je collega’s in bezwaar en beroepsprocedures. Ook stel je verweerschriften op en zul je zienswijzen (mede) behandelen.

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding (Hbo recht);
  • Je bent uitstekend in staat om op verschillende niveaus te communiceren en jouw advies zowel mondeling als schriftelijk goed te verwoorden;
  • Je hebt kennis van de Omgevingswet;
  • Je hebt kennis van en ervaring met bestuursrecht;
  • Je kan jouw affiniteit met projecten in de fysieke omgeving aantoonbaar maken;
  • Je bent enthousiast, flexibel en nieuwsgierig.

Aanbod

Een leuke werkomgeving met enthousiaste en bedreven collega’s. Je krijgt de mogelijkheid om je werk zelf in te delen, zodat werk en privé goed bij elkaar passen. Het salaris bedraagt minimaal € 2.865 (aanloopschaal 9) en maximaal € 4.671 (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek. Je wordt ingeschaald op basis van jouw opleiding en ervaring. Wij bieden een contract voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Je ontvangt een Individueel Keuze budget van 17,05 % in aanvulling op je brutosalaris en je bouwt pensioen op bij het ABP.

Bedrijfsprofiel Gemeente Haaksbergen

Aan de rand van Twente ligt Haaksbergen: een dorp met de voorzieningen van een kleine stad en ongeveer 25.000 inwoners. Behalve de hoofdkern Haaksbergen horen ook de kerkdorpen Buurse en Sint Isidorushoeve bij de gemeente. In en rondom Haaksbergen kan iedereen genieten van de prachtige natuur of, als je wat meer leven in de brouwerij wilt, winkelen in het gezellige centrum en vervolgens neerstrijken op een terras. Haaksbergen bestaat al meer dan 800 jaar, is een van de oudste plaatsen in Twente en heeft een rijke traditie van noaberschap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Haaksbergen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Markt 3
7481 HS HAAKSBERGEN
053 - 5734 567