Regisseur werk en inkomen

Ben jij een daadkrachtige verbinder? Kun jij motiveren en anderen stimuleren om een bepaald resultaat te behalen? Ben jij iemand die een kritische houding durft aan te nemen? Wil jij maatschappelijke vraagstukken aanpakken? Dan is gemeente Borne op zoek naar jou! De gemeente Borne is op zoek naar een: Regisseur werk en inkomen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-3-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat is het doel van de functie?

De regisseur is verantwoordelijk voor de gehele beleidscyclus en voor de realisatie van doelen uit de programmabegroting in samenwerking met externe partners. De regisseur zorgt ervoor dat de processen gestroomlijnd verlopen en toetst of inhoudelijke afspraken worden behaald. Hiervoor wint de regisseur informatie in bij partijen, creëert kaders voor samenwerking met en tussen externe partijen, toetst of doelen worden gehaald, legt hierover verantwoording af aan het bestuur en bereidt besluitvorming voor.


Wat ga je doen?

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de beleidscyclus die ingezet wordt door de uitvoeringsorganisatie.
 • Je stelt rapportages op, zoekt draagvlak voor verandering en presenteert analyses en conclusies; waarbij we de sociale wetgeving als middel gebruiken om gezamenlijk tot een oplossing en integrale afspraken te komen.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de opname en inburgering van statushouders. In 2022 treedt de nieuwe Wet inburgering in werking, bedoeld om inburgeringsplichtigen snel en volwaardig mee te laten doen in de maatschappij. Jij hebt hierin voor de gemeente Borne de regierol.

Functievereisten

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau,
 • Je hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie op het gebied van sociale zaken;
 • Je beschikt over organisatiesensitiviteit en gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen;
 • Je hebt goede contactuele eigenschappen en je kunt omgaan met tegenstellingen en werkdruk;
 • Je bent een verbinder tussen samenleving, bestuur en organisatie;
 • Je bent open en enthousiast, maakt zaken bespreekbaar en weet anderen te overtuigen;
 • Je bent flexibel, resultaatgericht en gedreven;
 • Je bent authentiek, ondernemend en hebt lef.

Aanbod

Er wordt gewerkt in een open en informele sfeer. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. De kennis en kunde van collega’s wordt gedeeld en jouw ideeën voor ontwikkeling worden serieus genomen. Daarnaast staan collega’s altijd klaar om elkaar te helpen waar nodig, wat een prettige werkomgeving tot gevolg heeft. In eerste instantie krijg je een aanstelling van één jaar, met vooruitzicht op een vaste aanstelling. De voor deze functie geldende functieschaal is schaal 10A. Daarbij hoort een salaris van maximaal € 4.831,-- bruto per maand, op basis van een 36-urige werkweek (salarisdatum: 1 oktober 2020). Inpassing van het salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. Daarnaast is er een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je bruto salaris dat bestaat uit onder andere de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage.


Bedrijfsprofiel Gemeente Borne

De gemeenten Borne, Hengelo en Haaksbergen hebben een gezamenlijke sociale dienst. Deze gezamenlijke sociale dienst voert ook de dienstverlening aan de inwoners van Borne uit. Jij zorgt voor een nauwe samenwerking en een strategische en tactische verbinding tussen de uitvoeringsorganisatie en de gemeente Borne en je brengt zaken die in Borne spelen over naar de uitvoeringsorganisatie. Daarnaast maak je duidelijke afspraken over taak- en verantwoordelijkheidsverdeling met externe partners.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van gemeente Borne. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Rheineplein 1
7622DG BORNE
074- 2658686