Technische medewerkers machinebouw

Zit jij binnenkort bij Ezendam in Twente aan tafel tijdens de wekelijkse vrimibo? Kijk hieronder voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-9-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Met onze divisie kwekerijtechniek ontwikkelen en produceren wij speciaalmachines ten behoeve van de kwekerijtechniek. Deze machines leveren we internationaal onder de merknaam Globus.


Door de toenemende drukte zijn wij op zoek naar 2 technische talenten die van uitdaging houden, over actuele technische kennis beschikken en zich graag blijven ontwikkelen!


Na een inwerkperiode zal je worden ingezet voor diverse werkzaamheden, mede afgestemd op jouw voorkeuren en talenten! Denk hierbij aan het oplossen van storingen (al dan niet op locatie), het opbouwen of repareren van machines en het meedenken in de ontwikkeling.


Heb jij in de afgelopen jaren de opleiding mechatronica of werktuigbouwkunde met succes afgerond, of ben je deze momenteel aan het afronden? Dan komen wij graag in contact met jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ezendam. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hanzestraat 33
7622 AX Borne
+31-74-2670635