Hoofd Technische Dienst Medewerker

Gameshop Twente is op zoek naar een Hoofd Technische Dienst Medewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Hoofd Technische Dienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het testen, schoonmaken en repareren van consoles, controllers en andere diverse game gerelateerde accessoires. Het onderhouden van onze polijst machine en de cd/dvd/blu ray discs kan ook onder je taken vallen.


Als hoofd technisch Dienst ben jij 1e verantwoordelijke op de afdeling en stuur je 2 collega?s en een aantal stagiaires aan mocht dat nodig zijn. Ook geven we je de ruimte om mee te denken over eventuele verbeterpunten.

Functievereisten

  • Je hebt inzicht/affiniteit met technische werkzaamheden zoals bv. producten testen, repareren, solderen, het in en uit elkaar halen van consoles en controllers of bereid dit te leren
  • Je bent collegiaal en kunt in teamverband werken evenals individueel. Je kunt collega?s op een positieve manier motiveren, feedback geven en/of corrigeren mocht dat nodig zijn

Bedrijfsprofiel Gameshop Twente

Een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Twente, altijd strevend naar vooruitgang. Een duidelijke focus op klantbeleving en het grootste assortiment van Nederland. Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen? En woon je op korte afstand van ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je sollicitatie met cv, motivatie en beschikbare dagen naar informatie@gameshop-twente.nl T.a.v. Marcel Koppenberg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gameshop Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Van Loenshof 2, 7511 HG Enschede
053 4349239