Technische Dienst Medewerker

Gameshop Twente is op zoek naar een Technische Dienst Medewerker

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-1-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Technische Dienst medewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren en repareren van controllers, consoles en diverse andere game accessoires. Samen met het team technische dienst ben je o.a. ook bezig met het testen en schoonmaken van ingeruilde producten en het onderhouden van onze polijst machine. Je bent medeverantwoordelijk voor een goed voorraadbeheer en het zorgvuldig verwerken van producten.

Functievereisten

  • Je hebt affiniteit met technische werkzaamheden zoals repareren en solderen;
  • Je bent collegiaal en kunt goed in teamverband werken evenals individueel aan het werk gaan;
  • Je hebt geen moeite met werken onder eventuele tijdsdruk.

Bedrijfsprofiel Gameshop Twente

Een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Twente, altijd strevend naar vooruitgang. Een duidelijke focus op klantbeleving en het grootste assortiment van Nederland. Ben jij enthousiast geworden van deze vacature en voldoe je aan de gestelde eisen? En woon je op korte afstand van ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je sollicitatie met cv, motivatie en beschikbare dagen naar informatie@gameshop-twente.nl T.a.v. Marcel Koppenberg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gameshop Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Van Loenshof 2, 7511 HG Enschede
053 4349239