Bekkenfysiotherapeut

Gezocht! Een ondernemende en flexibele bekkenfysiotherapeut. Zit je in het 2e of 3e studiejaar van je masteropleiding? Ook dan nodigt Fysiozorg je van harte uit om te solliciteren!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en zich graag wil blijven ontwikkelen. Je staat stevig in je schoenen en je bent gemotiveerd om bekkenfysiotherapie in Rijssen op de kaart te zetten. 

Functievereisten

  • een afgeronde HBO-opleiding Fysiotherapie, aangevuld met een afgeronde masteropleiding Bekkenfysiotherapie of bezig met de master Bekkenfysiotherapie;
  • affiniteit met zwangeren;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • ondernemende vaardigheden;
  • in staat om zelfstandig te werken, maar kan ook goed samenwerken met anderen;
  • pro-actieve houding;
  • BIG registratie;
  • KRF-NL registratie.

Aanbod

Een zelfstandige functie binnen een collegiaal team met een uitstekende werksfeer waarin je veel vrijheid krijgt. Naast het uitoefenen van bekkenfysiotherapie begeleid je groepen Zwangerschapszwemmen en Mamafit. Wij bieden de mogelijkheid om ook als algemeen fysiotherapeut te werken binnen onze praktijk. Wij gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden. Het werken van 1 of meerdere dagdelen behoort tot de mogelijkheden.


Onze fysiotherapeuten worden (administratief) ondersteund door een secretaresse en een praktijkmanager. Wij werken met Spot on Medics.

Bedrijfsprofiel Fysiozorg

Organisatieomschijving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fysiozorg. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roelf Bosmastraat 39B
7462 MZ RIJSSEN
0548 51 79 56