Verkoopondersteuners/freelancers landelijk

Fortium is op zoek naar Verkoopondersteuners/freelancers landelijk.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Na een gedegen producttraining help jij het salesteam aan namen en adressen van potentiële klanten voor onze dienstverlening. Je hebt een breed netwerk en wellicht naast je huidige baan tijd en zin om op provisiebasis te werken. De klanten die zij bezoeken zijn hoofdzakelijk ondernemers uit het MKB en MKB plus.


Je bent gewend nieuwe contacten te leggen en hebt de gave om de juiste personen met ons aan tafel te krijgen. Uiteraard met als doel: commercieel resultaat!


Je voornaamste taken bestaan uit; het beschikbaar krijgen en stellen van contacten uit bijvoorbeeld je eigen netwerk of nieuwe contacten. De directe verkoop doen onze verkopers. Vandaar dat dit een job is die je in je eigen tijd kunt invullen.


Functievereisten

Je beschikt over een aantoonbaar breed (commercieel) netwerk en hebt bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Daarnaast beschik je over uitstekende commerciële eigenschappen en ben je resultaat gericht en in staat op elk niveau te communiceren.

Aanbod

Wij bieden een zeer afwisselende en interessante verdienste die je in je eigen tijd en naar behoefte kunt invullen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fortium. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 18
7609RG ALMELO