Stage: Persuasive online media creator

CreĆ«er een trending concept! Tijdschriften zoals Libelle, Playboy en VT Wonen zijn achterhaald. Online content concepten veroveren de wereld.  Jij bent de bedenker en genie achter een nieuw online concept! Bekijk deze vacature van ForResult voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij forResult kom je in een veelzijdig bedrijf met klanten in allerlei branches. Je werkt samen met experts aan jouw concept. Wij helpen jou om in een paar maanden enorm veel te leren. Daar draait je stage om toch?


Dit ga je doen:

  • Je kiest een branche/richting
  • Je bepaalt de doelgroep
  • Je bepaalt welke content jouw doelgroep wil
  • Je bedenkt een passende en pakkende naam
  • En dan start de magie: Samen met professionals ga je aan de slag om dit contentconcept echt te bouwen. Met een professioneel logo, een eigen stijl en op maat gemaakte online omgeving.


Hierna sta jij aan het roer van de eerste stappen van het concept en bouw je aan het succes van dit nieuwe merk van de toekomst.

Functievereisten

Wij zoeken iemand die zichzelf herkent in het onderstaande profiel:

  • Je bent creatief, goed met taal, en je vindt het leuk om te schrijven.
  • Enthousiast, zelfstandig en leergierig.
  • Je volgt een opleiding richting media, zoals MIC of Kunst&Techniek. Andere opleiding kan ook, overtuig ons dan in je brief!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Voortsweg 133
7523 CD Enschede
053 - 434 4555