Stage: Video content creator

Zoek jij een HBO stage? Wil je leren hoe je online video's maakt die succesvol zijn? Word Video content creator. Reageer direct op deze vacature van Forresult in Twente!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2019
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je taken zullen o.a. bestaan uit:

  • Ontwikkelen van video's van begin tot eind.
  • Werken met verschillende camera's (Dslr, NX-cam, Gopro)
  • Regie van items voor plaatsing op verschillende social-kanalen. Strategische verspreiding voor optimaal effect.

Functievereisten

Wij zoeken iemand die zichzelf herkent in het onderstaande profiel:

  • Ervaring met Adobe: Photoshop, Aftereffects en Premiere.
  • Enthousiast, zelfstandig en leergierig.
  • Je volgt een opleiding richting multimedia, zoals MIC of Kunst&Techniek op HBO. Andere opleiding kan ook maar overtuig ons dan in je brief!

Aanbod

Bij forResult kom je in een veelzijdig bedrijf met klanten in allerlei branches. Je werkt samen met experts aan verschillende projecten. Wij helpen jou om in een paar maanden enorm veel te leren. Daar draait je stage om toch?

Bedrijfsprofiel Forresult

Creer trending video content

ForResult helpt bedrijven het internet zo effectief mogelijk te benutten. Video is steeds belangrijker. We ontwikkelen korte filmpjes voor op social, op de site en bij producten. Wil jij leren hoe je met video een boodschap krachtg neerzet? En ben je benieuwd hoe jouw content trending wordt? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Forresult. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Voortsweg 133
7523 CD ENSCHEDE