SEO-specialist

Ben jij goed in zoekmachine-optimalisatie? Weet jij resultaten te behalen dankzij data-analyses? Heb je interesse in de psychologie achter marketing? Dan zoek Forresult jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-8-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

In deze functie werk je samen met collega's en ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van websites en webshops van 'eigen' klanten. Je analyseert en adviseert, maar je brengt ook je kennis in praktijk. Je werkzaamheden hebben betrekking op zaken als de technische opbouw van een site, ontwikkelen van content, linkbuilding en het uitwerken van SEO-strategie├źn.


Je bent onderdeel van een klein maar succesvol team van SEO-specialisten. Samen met je collega's bepaal je per klant de optimale zoekmachinemarketingstrategie en evalueer je de voortgang. Zo kan je van elkaar leren en de beste resultaten behalen voor onze klanten.


Daarnaast ben je secuur en grondig in het analyseren van de analytics van onze klanten. Als je het interessant vindt leiden we je op in de inzichten van de conversie-psychologie en bekwaam je je in A/B-testen en data-analytics.

Functievereisten

  • Uitstekende, foutloze beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring op SEO-gebied.
  • Basis HTML kennis
  • HBO / WO denk- en werkniveau.
  • Grote interesse in zoekmachine-marketing.
  • Je bent in staat analyses uit te voeren en dit te vertalen naar praktijkgerichte acties.

Aanbod

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan met leuke klanten in uiteenlopende branches. Je gaat werken in een creatieve en informele omgeving. Je komt in een team met 7 collega's die scoringsdrang hebben om samen de beste resultaten te behalen voor onze opdrachtgevers. We werken hard, maar we hebben ook tijd voor een lolletje en een gezamenlijke lunch.


  • Werktijden in overleg.
  • Salaris is afhankelijk van je ervaring en kundigheid.
  • 32 tot 40 uur per week.
  • Start datum: in overleg.

Bedrijfsprofiel Forresult

ForResult is een online marketingbureau dat zich gespecialiseerd heeft in zoekmachine optimalisatie. We zijn een groeiende organisatie met een jong en gedreven team. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid tot een team van specialisten die elkaar versterken in de ontwikkeling van mooie en vooral effectieve internetmarketingoplossingen. Ook het aantal SEO-klanten groeit snel. Daarom gaan we ons team uitbreiden. Ben jij de SEO specialist die ons team komt versterken?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ForResult. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Voortsweg 133
7523 CD ENSCHEDE