Junior Controleleider Audit

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Almelo een:


Junior Controleleider Audit


voor 40 uur per week

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als (beginnend) controleleider audit op onze vestiging Almelo ben je onderdeel van het controleteam en stuur je het team aan bij klanten. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten en dus het gezicht van Flynth.


Functievereisten

Wat vragen wij van je?


Je bent begonnen met je (post) master voor Register Accountant, hebt minimaal 4 jaar werkervaring bij een controlepraktijk en je wilt je graag (verder) ontwikkelen in leidinggeven. Je hebt een rechte rug, bent klantgericht en wilt waarde toevoegen voor de klant. Je bent een echte teamplayer.
Nog even alles op een rij:


  • werken in wisselende teams met ambitieuze collega’s
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Aanbod

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Flynth Audit. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Grenzen 2
7607 BZ ALMELO