Gevorderd Assistent Accountant Audit

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Almelo een:


(Gevorderd) Assistent Accountant Audit


voor 40 uur per week

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-7-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als gevorderd assistent accountant audit richt jij je op de totale financiële verantwoording van onze controleplichtige klanten. Je verzorgt samen met je collega’s wettelijke, statutaire en vrijwillige controleopdrachten. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor onze klanten, of dat nu zelfstandig is – als het om een minder complexe controle gaat – of samen met je team. Daarbij werk je veel bij klanten op locatie.

Functievereisten

Wat vragen wij van je?


Jij hebt je hbo-opleiding Accountancy afgerond en/of gaat starten met je master. Daarnaast heb je minimaal één jaar stage gelopen of relevante werkervaring opgedaan in de controlepraktijk. Ben jij enthousiast, heb je humor en werk je graag samen? Ben jij positief-kritisch ingesteld, leergierig en zie jij het zitten om werken en leren te combineren? Dan pas je helemaal bij ons!
Nog even alles op een rij:


  • werken in wisselende teams met ambitieuze collega’s
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Aanbod

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Flynth Audit. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

De Grenzen 2
7607 BZ ALMELO