Stage | Marketplace

Fitwinkel is op zoek naar iemand voor hun stageplek

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Online marketing stagiair(e) marketplaces bij Fitwinkel.nl draag jij bij aan de groei en optimalisatie op online marketplaces, zowel in binnen- als buitenland. We zijn als bedrijf aanwezig op diverse platformen, waaronder Bol.com, Decathlon, Amazon en nog enkele andere marketplaces met een hoog groeipotentieel. Jouw doel is om ervoor te zorgen dat onze producten op deze marketplaces goed worden gepresenteerd, terwijl je tegelijkertijd contact houdt met de marketplace managers en werkt aan de ontwikkeling en uitvoering van marketplace campagnes. Uiteraard analyseer jij de resultaten van deze campagnes en breng je waar nodig wijzigingen aan. Bovendien doe je veel kennis op en ondersteun je de complete marketingafdeling met de specialisaties content, SEO, SEA, e-mailmarketing en meer.


Als stagiair(e) krijg je bij ons de ruimte om jouw eigen stempel te drukken op onze marketingactiviteiten. Jij krijgt namelijk je eigen taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk willen we wel op de hoogte blijven van jouw successen en voortgang, dus organiseren we maandelijks een marketing vergadering waarin jij en je collega's de resultaten en voortgang met elkaar delen.


 • Je analyseert data en je weet creatieve oplossingen te bedenken om meer sales te genereren.
 • Je gaat aan de slag met reviews en klantdata om zo de klanttevredenheid te checken en waar mogelijk te optimaliseren.
 • Je helpt bij het optimaliseren van feeds.
 • Je leert werken met integrator software (ChannelEngine, EffectConnect, Channable).
 • Je bent sociaal en professioneel in communicatie met de marketplaces.
 • Je werkt precies en zorgt dat onze producten zo goed mogelijk online staan op de diverse marketplaces.


Naast de taken en verantwoordelijkheden uit deze vacature, bekijken wij samen met jou naar wat jij graag zou willen leren en bieden wij jou de mogelijkheid om je daarin te ontwikkelen. Of je nu interesse hebt in het leren kennen van het inkoopproces, hoe de productontwikkeling te werk gaat, of dat je een keer meegaat tijdens een offerte traject. Wij zorgen ervoor dat jij je hierin kan ontwikkelen tijdens de stage bij ons.

Functievereisten

 • Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft doorontwikkelen.
 • Een leuke en informele werksfeer met flexibele werktijden (je kan beginnen tussen 07.30 - 09.00 uur).
 • Flexibele pauzes, een half uur of een uur per dag. Je kan kiezen wat bij jou past.
 • Goede begeleiding vanuit de hele afdeling.
 • Een platte organisatie, elke deur staat voor je open.
 • Een stagevergoeding van €500 bruto per maand (op basis van 40 uur).
 • Aantrekkelijke personeelskorting zodat jij ook fit, vitaal en lekker gezond bent.
 • Elke week vers fruit.
 • Een vrijmibo en minimaal 2 personeelsfeesten per jaar.
 • Competitieve pauzes rondom de ping pong tafel.

Bedrijfsprofiel Fitwinkel

Al meer dan 20 jaar is Fitwinkel dé plek voor sport- en fitness liefhebbers. Gezamenlijk met meer dan 70 collega's werken we dagelijks met een duidelijk doel voor ogen: een fitter, vitaler en gezondere levensstijl realiseren voor zowel consumenten als bedrijven. Dit doen we online, maar ook in 6 fysieke franchise Fitwinkels verspreid door heel Nederland.


foto bbqIn 2001 begon de reis toen de oprichter vanuit zijn garage braces begon te verkopen. Waar we in die tijd blij waren met 25 orders per week, versturen we inmiddels meer dan 200.000 orders per jaar verspreid door heel Europa! Ons assortiment bestaat niet meer enkel uit braces, maar is uitgebreid met 200 categorieën zoals fitnessapparatuur, voeding, sportkleding en buitensportartikelen.


Daarnaast is Fitwinkel.nl merkeigenaar van VirtuFit, Flow Fitness, Empose. Het gave is dat wij voor deze merken bijna alles in huis doen. We hebben een eigen productontwikkelingsteam die zich bezig houdt met het selecteren, ontwerpen, testen en verbeteren van bestaande en nieuwe producten. Binnen onze eigen fotostudio zorgen we ook voor dat deze producten goed in beeld worden gebracht voor al onze verkoopkanalen. Wanneer er verkopen gerealiseerd zijn, worden deze ook vanuit ons warehouse in Hengelo verstuurd. Of natuurlijk geleverd en gemonteerd door de technische dienst die dagelijks door heel Nederland rijdt!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fitwinkel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Torenlaan 24
7559 PJ HENGELO
+31 (074) 76 00 210