Stage Commercieel Medewerker Binnendienst

Voor de Klantenservice afdeling zijn ze op zoek naar een stagiair. Het betreft een stageplek op het hoofdkantoor in Hengelo (Ov.)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-12-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als stagiair commercieel medewerker binnendienst ben je de spil binnen de afdeling. Je hebt rechtstreeks contact met klanten via de telefoon, live chat, e-mail en whatsapp. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die bellen voor advies over de producten of status over een lopende bestelling. Je adviseert klanten en behandelt klantvragen via live chat, e-mail en whatsapp. Het is een veelzijdige stageplek waarin je snel moet kunnen schakelen tussen veel verschillende taken. Ook signaleer je verkoopkansen die worden doorgezet naar de sales verantwoordelijke.

Daarnaast houd jij je bezig met de volgende taken:

 • Klantvragen beantwoorden per live chat, whatsapp, e-mail en telefoon;
 • Telefonisch advies geven aan potentiële klanten die bellen met als doel het juiste product adviseren en de verkoop realiseren;
 • Zoeken naar mogelijkheden om het klantenbestand uit te breiden;
 • Verantwoordelijk voor het behandelen van klachten die binnenkomen via het webcare team en zorgen voor tevreden klanten;
 • Ondersteuning bij de inkoop bij leveranciers;
 • Verantwoordelijk voor de klantvragen en bestellingen via marketplaces;
 • Kansen voor eventueel nieuwe producten/uitbreidingen van het assortiment analyseren;
 • Bedenken en initiëren van commerciële acties zoals mailingen.

Functievereisten

 • Je volgt een relevante MBO/HBO studie;
 • Fulltime beschikbaar; Commercieel kunnen denken;
 • Communicatief vaardig en representatief;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Engelse taal in woord en geschrift is een pré;
 • Rijbewijs is een pré.

Aanbod

Een uitdagende en leerzame stage in een jong en ambitieus bedrijf. Bij Fitwinkel is veel ruimte voor je eigen inbreng en ideeën. Dat je goed begeleid wordt vinden zij belangrijk. Commerciële en vakinhoudelijke trainingen bieden je handvatten om je functie nog beter uit te voeren. Er heerst een informele werksfeer waar je jezelf kunt zijn. In de pauzes verzetten ze de gedachten door het spelen van een potje tafelvoetbal of darts. Wanneer er geen Corona beperkingen zijn staat er er elke vrijdagmiddag een hapje en drankje klaar en geven zij minimaal 2 maal per jaar een bedrijfsfeest. Tevens ontvang je een leuke stagevergoeding, personeelskorting en staat er elke week vers fruit!

Bedrijfsprofiel Fitwinkel

Sinds 2001 zijn ze gegroeid naar een groot team specialisten met meer dan 70 collega’s en een magazijn van ruim 8000 m². Fitwinkel en Fitness Benelux zijn actief in de markt voor fitnessapparaten en fitnessartikelen. Fitwinkel is franchisegever met 6 Fitwinkels en een online divisie met diverse webshops welke klanten adviseren inzake een fit, vitaal en lekker gezond leven. Ook bedrijven en fysiotherapeuten worden geadviseerd met betrekking tot het inrichten van fitnessruimtes. Fitness Benelux is merkeigenaar en distributeur voor diverse internationale fitnessmerken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fitwinkel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Torenlaan 24
7559 PJ HENGELO
+31 (074) 76 00 210