Website beheerder/medewerker klantenservice en planning

Fietsgigant is op zoek naar een Website beheerder/medewerker klantenservice en planning.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-8-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als website beheerder bent u verantwoordelijk voor het bijhouden van content en optimalisatie op SEO gebied. U plaatst producten en nieuwsberichten op onze websites. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor het bijhouden en afhandelen van online vragen van onze klanten. Ook houdt u contact met onze leveranciers inzake productfoto's en specificaties. Daarnaast plant u deeltijd de servicebeurten voor onze klanten in. Dit betekent dat u telefonisch contact maakt met onze klanten, en een geschikt moment zoekt om de fiets op te laten halen of weg te laten brengen. Vervolgens maakt u een rittenlijst voor de chauffeur met alle benodigde documenten van dien.

Functievereisten

  • Nederlands sprekend
  • Klantgericht
  • Basiskennis van SEO en online marketing
  • Kennis van Office programma's
  • Een prettige telefoonstem
  • Interesse in online verkoop

Aanbod

Naast een marktconform salaris, 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en eventueel reiskostenvergoeding, bieden we een zeer goede werksfeer. Je komt in een jong en gezellig team waar iedereen van aanpakken weet.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Fietsgigant. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Geesterenseweg 22
7671 PB VRIEZENVEEN
085 1300724