Stagiair(e) Logistiek

Ferlin is op zoek naar een Stagiair(e) Logistiek. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij Ferlin leer jij dat de juiste onderdelen op de juiste plek komen te liggen op het juiste moment in de verschillende magazijnen. Wanneer de machines door productie zijn gebouwd en getest, help jij mee met het inpakken en het transport naar de juiste klant. Ook help je mee met het verdere transport binnen en buiten de EU. Bovendien help je mee met orderpicking, pak je pallets / pakketjes uit en verwerk je deze administratief gezien. Het team logistiek zorgt verder voor een accurate voorraad, het vullen van productielijnen en het opvolgen van bestellingen. Kortom, genoeg (leer)mogelijkheden bij Ferlin!

Functievereisten

  • MBO niveau 2 werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in een bedrijfskundige of logistieke
  • richting;
  • Je bent een echte aanpakker;
  • Je bent een teamplayer die graag wil leren.

Bedrijfsprofiel Ferlin

Waarschijnlijk heb jij al veel producten in huis waaraan een Ferlin machine te pas is gekomen. Een kratje bier, een dop van de pindakaas pot of wellicht de vuilniszak. Ook buitenshuis kan het zomaar zijn dat jij al volop in contact bent geweest met Ferlin; een knop op het dashboard van jouw auto of misschien de spuitkop van jouw tuinslang?


Kunststof is een prachtige grondstof, maar hier moet wel slim mee omgegaan worden zodat dit geen nadelige gevolgen heeft voor onze omgeving. Bedrijven moeten steeds slimmer gaan werken met grondstoffen en laten wij hier nou heel erg goed in zijn! Voor de productie van kunststof producten zijn o.a. zeer nauwkeurige en betrouwbare doseer- en transport machines nodig voor granulaat. Ferlin is producent van dergelijke machines. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en klantgerichtheid. Onze machines onderscheiden zich door betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid.


Ferlin kenmerkt zich door een open cultuur waarbij er volop ruimte is om met goede ideeën te komen én zelf uit te gaan voeren! Belangrijk is dat je veel affiniteit hebt met techniek en dat jij er “het beste” van wil maken. Tot slot vinden we bij Ferlin onze visie (Improving Plastics Together) en de daaruit voortvloeiende kernwaarden erg belangrijk. Onze kernwaarden zijn: Samen, Vertrouwen, Plezier en Leren.


Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ferlin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rudolf Dieselstraat 15A, 7442 DR
+31 548 - 745 370