Service Engineer

Exite is op zoek naar een Service Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-6-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij tal van Exite klanten vind je onze Service Engineers. Zij doen op locatie werkplekbeheer en alles wat hierbij komt kijken: hard- en software van pc’s en laptops, usermanagement, rechtenbeheer, netwerken, printers maar ook gebruikers wegwijs maken in applicaties. Zij zijn zowel Exite’ers als volwaardig onderdeel van het ICT-team van de klant.


Zelfstandig los jij uiteenlopende opdrachten bij onze klanten op en beantwoord je vragen. Dat doe je op locatie, bij de klant dus. Werkplekbeheer is je ding, al ga je aanvullende taken niet uit de weg. Als wandelende visitekaart van Exite sta jij voor de kwaliteit die wij leveren.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Als je bij Exite werkt, stroom je over van ambitie. In wat je doet de beste willen zijn. Als Service Engineer is technologie je passie en weet je dit ook te communiceren; jij kunt een leek in een paar minuten helder uitleggen hoe een ingewikkeld script werkt.


In het team houd je collega’s op de hoogte en klanten weten altijd waar jij mee bezig bent. Doordat je zelfredzaam bent, kun je goed zelfstandig werken en pak je zonder dat je een woord nodig hebt het werk op dat je ziet liggen en denk je mee met mogelijke uitdagingen.


Je maakt impact met klanttevredenheid, dat is het doel. Je knetterharde kennis van technologie combineer je met een gezonde set soft-skills om voor klanten de ideale vliegende kiep op ICT-gebied te zijn en voor je collega’s een prettige teamplayer.

Deze specs horen erbij:


  • 32-40 uur
  • Niveau MBO+ of hoger
  • Rijbewijs B vereist
  • Kennis van ticketing-systeem Topdesk (of vergelijkbaar)
  • Aantoonbare ervaring in ICT-beheer en/of ICT-support

Aanbod

De ruilmiddelen voor jouw inzet zijn een passend salaris, 25 vakantiedagen, pensioenverzekering, tijd en budget voor ontwikkeling. En gratis Twentse nuchterheid en gezelligheid. Waarin we wel echt een tech-club zijn? Met ons hippe kantoor, goede koffie, eigen fitnessroom, gameroom en een dakterras. Het zal je aan niets ontbreken!

Bedrijfsprofiel Exite ICT

Zijn wij het zoveelste techbedrijf? Dacht het niet! Werk je bij Exite, dan werk je voor impact. De ene keer is dat door advies over anders (digitaal) werken, de andere keer zijn het slimme oplossingen. En heel vaak is het echt goed ICT-beheer en ICT-support. Dat doen we met 100+ collega’s voor meer dan 150 organisaties in Noord-Oost Nederland. Elke collega doet zijn of haar uiterste best om de klant echt verder te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Want we willen gewoon de beste zijn in ICT! Dat zorgt dat we plezier hebben in ons werk, dat we ambities hebben en die ook waarmaken. En als dat is gelukt, vieren we zeker een feestje met z’n allen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Exite. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 501
7521AG ENSCHEDE
+31 (0)88 - 399 22 00