Sales engineer

Word jij de nieuwe Sales engineer bij Excellence Ag? Bekijk dan deze vacature en word Excellence!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-9-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wie ben jij?

Je omschrijft jezelf als een ‘ras-techneut’ die uitgedaagd wordt door meer dan alleen techniek. Je werkt al een aantal jaren als Sales Engineer en je vindt het belangrijk om plezier in je werk te hebben. Geïnteresseerd? Word EXCELLENCE!

Functie inhoud

In deze functie gebruik jij je brede technische kennis en communicatieve vaardigheden om samen met de klant, toeleveranciers en productieafdelingen tot een kostenefficiënt en technisch maakbaar concept te komen. Jij bepaalt het stappenplan voor de productie van uiteenlopende producten. Met dit plan wordt de productie via een geautomatiseerd systeem aangestuurd. Je ziet direct het resultaat van je werk. Je volgt je productieplan niet alleen via het systeem maar ook door veel contact te hebben met de proces engineers en de teamleiders. Wanneer de productie start beantwoord jij de vragen en controleer je of je productieplan in werkelijkheid goed wordt uitgevoerd. 

Functievereisten

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur richting werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde; 3 tot 5 jaar werkervaring. Je hebt een stevige persoonlijkheid, uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel gevoel waardoor je een gesprekspartner bent op niveau voor je collega’s en klanten. Een klantgericht en zelfstandige houding, zodat je langdurige relaties kunt opbouwen en uitbreiden. Je hebt enige ervaring met Solidworks en CAD/CAM programma’s. Brede kennis van techniek en productieprocessen. Ervaring met plaatwerk is en pré

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970