Mechanical Engineer

Word jij de nieuwe Mechanical Engineer bok Excellence Ag? bekijk dan deze vacature en word Excellence! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-9-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Mechanical Engineer ben je verantwoordelijk voor  het begeleiden en adviseren van klanten. Het takenpakket bestaat onder andere uit het maken met elektronische, mechanische en thermische berekeningen en het maken van het technische informatiepakket (tekeningen, stuklijsten, modellen e.d.) De Mechanical Engineer kan zelfstandig oplossingen uitwerken, maken van materiaalkeuzes en het in opdracht stellen van laboratoriumproeven en beoordelen van resultaten. Belangrijk is dat alle relevante technische informatie wordt vastgelegd in de engineering database. 

Functievereisten

Een afgeronde HBO of WO opleiding werktuigbouwkunde. Je beschikt over enige ervaring in constructie met schakelsystemen (of de vaardigheid om dit snel eigen te maken), aantal jaren ervaring met het 3D modelleren met een CAD systeem bij voorkeur Inventor en Creo. Kennis van (inter)nationale normen, standaarden procedures, bedrijfsregels. Je bent proactief, daadkrachtig en in staat om veranderingen tot stand te brengen. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Bedrijfsprofiel Excellence Ag

Als onderneming, die als doel heeft excellente verbindingen te realiseren tussen klanten, projecten en engineers. Stellen wij de engineering branche passende vakvolwassen technische experts ter beschikking. Voor een project wat uiteindelijk over kan gaan in een vast dienstverband bij de opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een bevlogen collega. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970