Eplan engineer

Word jij de nieuwe Eplan Enigneer bij Excellence Ag? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Excellence AG – German Engineering is een projectenorganisatie met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Excellence AG is in Nederland actief vanuit Enschede en Groningen. Met onze eigen Nederlandse- en internationale ervaringen zijn wij daarmee de partner voor zowel bedrijven als ingenieurs. Wij geloven in collega’s die met plezier werken, bevlogen zijn en de beste prestaties leveren. Wij hebben gedreven collega’s die kennis-en waarde toevoegen bij onze klanten. Bij ons staat jouw ambitie en ontwikkeling voorop. Samen staan we garant voor een goede invulling van projecten. Wij zijn actief in verschillende sectoren en daarin werken we samen met verschillende wereldwijde marktleiders als klanten. Daarbij combineren we interdisciplinaire expertise en werken we veelal op locatie bij onze klanten.

Je dagelijkse uitdagingen:

Binnen de afdeling Engineering ben je als Eplan Engineer medeverantwoordelijk voor het engineeren en onderhouden van besturings(deel)systemen (elektro, elektro-mechanisch en elektronisch), met de nadruk op Eplan activiteiten binnen engineering en werkvoorbereiding. De focus van het engineerings team ligt op systeemintergraties van elektrische systemen en op engineering van bekabelingen, panelen en volledige elektrische systemen in, rekening houdend met standaarden en normen. 

Functievereisten

Je hebt een afgeronde Hbo opleiding Elektrotechniek of gelijkwaardig. Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in detailontwerp met Eplan. Je bent communicatief vaardig, kwaliteitsgericht ingesteld en beheerst de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift.

Aanbod

Je toekomst bij Excellence AG

Wij bieden uitdagende projecten bij technische top organisaties waar je werkt aan je technische inhoudelijke kwaliteiten maar ook leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen. Daarnaast bieden we een eigen professionele coach die samen met jou een persoonlijk ontwikkel plan op maat maakt. Natuurlijk maken we voldoende tijd voor diverse fun-activiteiten die we samen met onze collega’s organiseren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970