Electrical engineer

Om ons team in Enschede te versterken zijn we op zoek naar een; Electrical Engineer! Geïnteresseerd? Word Excellence!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2017
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Electrical Engineer werk je voor de elektrotechnische energie projecten, in het bijzonder aan projecten met een spanning boven 1500 volt. Hiervoor ontwerp je zelfstandig deelinstallaties en werk je ontwerp- en engineeringsopdrachten uit. 

Het boeiende takenpakket van een Electrical Engineer bevat de volgende werkzaamheden:

Verzamelen van benodigde informatie als tekeningen, onderzoeken en opnamen ter plekke. Toetsen van de beschikbare gegevens aan de gestelde contracteisen. (Laten) uitwerken van ontwerpen met inachtneming van de geldende voorschriften.Opstellen van de benodigde berekeningen en ontwerp rapporten. Schrijven van een bestek en bestelspecificaties. Assisteren bij het samenstellen van offertes en eventueel maken van calculaties. Inzetten van je expertise bij alle aspecten van een onderstation.

Functievereisten

Een afgeronde HBO/WO opleiding Elektrotechniek of Energietechniek. Kennis van een of meerdere van de pakketten waarmee wij werken (ElCAD, Eplan, Primtech en ACAD Revit) is een pre. Kennis van midden- en hoogspanning installaties is een pre. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal; de Duitse taal is een pre. Je bent in staat om samen te werken en bent resultaatgericht ingesteld.

Aanbod

Wij bieden uitdagende projecten bij technische top organisaties. Werken op het snijvlak van business en techniek. Persoonlijke én professionele ontwikkeling. Werken aan je technische inhoudelijke kwaliteiten maar ook leiderschapskwaliteiten in diverse omgevingen. Een eigen professionele coach met daarbij een opleidingsprogramma. De inspirerende omgeving van Excellence AG en van talentvolle collega Excellence medewerkers. 

Bedrijfsprofiel Excellence Ag

De mens maakt het verschil.

Excellence AG - German Engineering is een projectenorganisatie met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. 

Excellence AG is vanuit Enschede en Groningen actief. Met onze eigen Nederlandse- en internationale ervaringen zijn wij daarmee de business partner voor zowel bedrijven als ingenieurs. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in project realisatie en detachering. Wij geloven in medewerkers die met plezier werken, bevlogen zijn en de beste prestaties leveren. Wij hebben gedreven medewerkers in dienst die kennis-en waarde toevoegen bij onze klanten. Bij ons staat de ingenieur centraal. Samen staan we garant voor een goede invulling van projecten. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wil je ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt? 


Wil je op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijf je dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 26
7521 PK ENSCHEDE
053 - 5699 970