(Junior) Account Manager Retail

Kom bij Europastry werken en groei mee! Geniet jij van organiseren, analyseren en het onderhouden van relaties binnen de Retail? Ben jij service- en klantgericht en heb jij passie voor food? Dan ben jij de persoon die Europastry zoekt!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-9-2021
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen als (Junior) Account Manager Retail

De (Junior) Account Manager Retail is te typeren als de adviseur en relatiemanager van de Retail bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor de omzet- en margeverhoging bij de Retail accounts en je houdt je bezig met het opstellen van een jaarplan e.d. Functioneel aansturen van account- en projectteams behoort tot een van jouw taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de retentie en acquisitie van de Retail accounts.

Functievereisten

  • De Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Werk- en denkniveau; HBO, op het gebied van Commercie.
  • Passie voor food
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Service- en klantgericht.

Bedrijfsprofiel Europastry


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Europastry. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Coulissenweg 1
7572 PJ OLDENZAAL
0541 - 784 444