Schoonmaak productie

Weet jij als geen ander hoe je schoonmaakartikelen en apparatuur het best kunt gebruiken en inzetten? Ben jij een schoonmaker/schoonmaakster pur sang en lijkt het werken in de productieomgeving jou een uitdaging? Is jouw antwoord op iedere vraag een ‘ja’, dan vinden ze jouw binnenkort misschien wel terug in de sollicitatieagenda!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-1-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Jij bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het schoonmaken van de 45 machines in onze productiehal aan de Ambachtsweg 3 in Nijverdal. Van boven naar beneden en van binnen naar buiten weet jij de machines spik en span te maken. Daarnaast houd jij je bezig met randzaken die ervoor zorgen dat ze de productievloer netjes en schoon houden.

Bedrijfsprofiel EuroMouldings

Bij EuroMouldings werken ze momenteel met zo'n 180 medewerkers. Een groot deel van de medewerkers werkt in de productiehal, waar jij dagelijks te vinden bent. Samen produceren ze kunststofverpakkingen, van groot tot klein, voor diverse branches. De sfeer die binnen EuroMouldings hangt is gemoedelijk en laagdrempelig, de betrokkenheid en het verantwoordelijkheidsgevoel is groot, maar tijd voor een grapje of dolletje is er altijd!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Euromouldings. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ambachtsweg 3
7442 CS NIJVERDAL
0548 - 611 007