Lead Team Member

EuroDev in Twente is op zoek naar een scholier of student voor een vaste, internationale bijbaan.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-7-2021
Aantal uur
10
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

We zijn op zoek naar een scholier of student voor een vaste, internationale bijbaan.


EuroDev (Almelo) helpt Noord-Amerikaanse bedrijven met hun uitbreiding in Europa. We zijn een groeiend bedrijf waar ambitieuze mensen de kans krijgen om zichzelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Als Lead Team Member help je de afdeling Marketing met het vinden van contactgegevens van geschikte potentiële klanten. 


Jouw rol:

Als onderdeel van ons Lead Team ben jij de basis voor ons marketing & sales proces. Je zoekt en kwalificeert bedrijven die goed bij EuroDev passen aan de hand van vaststaande criteria en je vindt de bijbehorende contactpersonen zodat de afdeling marketing hier campagnes op kan draaien. Je maakt hiervoor gebruik van diverse slimme systemen die jouw werk een stuk efficiënter maken, zoals Apollo, LinkedIn en Hubspot. 

Functievereisten

  • HAVO/VWO niveau of hoger;
  • ten minste 10 uur per week beschikbaarheid en meer tijdens schoolvakanties;
  • je spreekt en schrijft goed Engels;
  • je werkt snel, zelfstandig en nauwkeurig;
  • je woont in of rond Almelo.

Aanbod

  • Salaris boven het minimumloon;
  • Je eigen laptop;
  • Fijne werkomgeving met koffie, thee en fruit zoveel als je wilt;
  • Een gezellig team;
  • De start van jouw carrière in (international) business development.

Bedrijfsprofiel EuroDev B.V.

Buitenlandse bedrijven Europees helpen expanderen EuroDev uit ondernemend Almelo in Twente, is de preferent partner in businessdevelopment van zowel Noord-Amerikaanse bedrijven als ondernemingen uit andere landen van buiten de EU. De dienstverlener heeft toegang tot een pan-Europese netwerk van contacten en middelen. Centraal in het bedrijfsethos staat verantwoord ondernemen. Voor Europese expansie ondersteunt het bedrijfsontwikkelingsmodel van EuroDev diverse buitenlandse bedrijven uit een breed scala van sectoren, waaronder de industrie, detailhandel en de gezondheidszorg. Ook op het gebied van fusies en overnames biedt Eurodev ondersteuning. De HR-divisie van de dienstverlener geeft toegang Europees talent en tot middelen die nodig zijn om Europese arbeidskrachten te managen in overeenstemming met lokale wet- en regelgeving. Moderne faciliteiten Het moderne EuroDev Center-huis biedt klanten kantoorruimtes – uitgerust met de nieuwste IT-infrastructuur – en warehousing of logistieke faciliteiten. Zo kunnen eenvoudig in tal van Europese landen zakelijke relaties worden gelegd met Europese leveranciers, OEM's en eindgebruikers. Verantwoord ondernemen Centraal in het bedrijfsethos van EuroDev staat verantwoord ondernemen. Vanuit het bedrijfs-DNA worden zowel klantrelaties als interne verhoudingen gedreven vanuit een drietal waarden: eerlijkheid, integriteit en transparantie. Zo wil het bedrijf positieve impact maken op de wereld als geheel. Bovenal is de dienstverlener geïnspireerd door de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Waar mogelijk ondersteunt EuroDev initiatieven voor duurzame groei, gemeenschapsevenementen en charitatieve doelen, zoals het verzorgen van workshops en lezingen bij onderwijsinstellingen en exportontwikkelingsorganisaties van de EuroDev International Business Academy.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van EuroDev. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Windmolen 22
7609 NN ALMELO
0546 - 660 000