Meettechnicus

ETC is op zoek naar een Meettechnicus

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-6-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Meettechnicus stap je binnen in een recent gerenoveerde meetkamer van 100m2 met twee nieuwe Zeiss meetmachines. Hier ga je onder andere bezig zijn met de inspectie en het verrichten van metingen op de binnenkomende goederen. Naast dat je deze goederen gaat keuren, controleer je ook de certificaten en check je of alles binnen de specificaties valt. Alle meetresultaten verwerk je in het ERP-systeem van SAP.


Daarnaast ga je aan de slag met het coördineren van de kalibraties van de meetmiddelen. Soms voer je de kalibraties zelf uit, maar elk kwartaal schakel jij hier ook een extern bedrijf voor in. Ook bedenk je meetstrategieën en schrijf je een CMM programma met Calypso voor nieuwe onderdelen.


Goed om te weten: jij sluit aan bij het huidige team van vier collega’s in de meetkamer. Er heerst een collegiale werksfeer waarbij het draait om teamwork én respect voor elkaar.


Dit ga je doen als Meettechnicus:


  • Metingen verrichten met onder andere hand meetgereedschappen, contourograaf, meetmicroscopen en 3D meetmachines van Zeiss (2 meetmachines in de meetkamer & 10 meetmachines in de productie)
  • De betrouwbaarheid van meetopstellingen controleren en verbeteren met behulp van Meet Systeem Analyse
  • Troubleshooten bij problemen op het gebied van meten in de productie
  • Productiepersoneel tijdig informeren over de kalibratie van hun meetgereedschappen
  • Meedenken over hoe ETC bestaande processen kan verbeteren en zich nog meer kan innoveren. Dit doe je door onder andere up-to-date te blijven van de nieuwste technieken door bijvoorbeeld beursbezoeken

Functievereisten

  • Je hebt een relevante technische opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
  • Je beschikt over een aantal jaren werkervaring met complexe meetapparatuur en meetopstellingen. AUKOM 2 is een pré;
  • Je bent sterk gemotiveerd om je écht te verdiepen in onze meetapparatuur en het programmeren daarvan.

Aanbod

HOE WIJ JOU HELPEN GROEIEN

Naast dat onze organisatie sterk groeit vinden we het belangrijk dat jij zelf ook verder ontwikkelt. Niet alleen inhoudelijk, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling. Immers: als jij groeit, groeien wij mee!

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

HOE JIJ DE WERELD HELPT GROEIEN

Werken bij ETC betekent werken in een gave hightech-organisatie. Wil jij werken bij een bedrijf dat bijdraagt aan schone energie-oplossingen? Wil jij een cruciale rol spelen bij het terugdringen van de CO2-uitstoot? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!