Modellering van het vloeidraaiproces

Enrichment Technology Company is op zoek naar een medewerker voor de Modellering van het vloeidraaiproces. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Vloeidraaien is een speciaal koud vervormingsproces waarbij hoogwaardige buizen uit verschillende materiaalsoorten geproduceerd kunnen worden.


Het proces resulteert in producten met een zeer nauwkeurige geometrie en lage onbalans. Tevens verbetert het de mechanische eigenschappen van het materiaal. Daarnaast wordt het uitgangsmateriaal optimaal gebruikt en het proces resulteert in lage oppervlakte-ruwheden.

 • Het verdiepen in het vloeidraaiproces en de vele parameters die het resultaat kunnen beïnvloeden.
 • Literatuurstudie van contact en wrijving in metaalvervormingsprocessen.
 • Het huidige Finite Element Model (FEM) verder uitbouwen en optimaliseren.
 • Verificatie van het geoptimaliseerde FEM-model met experimentele resultaten.
 • In overleg met de begeleider van ETC en van de universiteit kan de opdracht op een aantal punten worden aangepast.


PLUSPUNTEN VAN DEZE FUNCTIE:

 • Tijdens de studie werkervaring opdoen in een internationale engineering/productie-omgeving.
 • Kennis opdoen van praktijk en modellering van vervormingsprocessen.

Functievereisten

 • Je studeert aan een technische universiteit.
 • Je hebt affiniteit met composiet en FEM-analyses.

Aanbod

 • 340 toffe collega's, Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
 • 40 vakantiedagen per jaar, Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
 • 19,6% investeringen, ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!