Softwareontwikkelaar

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei mede mogelijk te maken is ETC op zoek naar leergierige en proactieve C# softwareontwikkelaars. Kom jij ETC versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

DIT GA JE DOEN

Process Automation & Electronics (PA&E) is een klein, informeel team bestaande uit Softwareontwikkelaars en Mechatronica Engineers. We ontwikkelen en onderhouden verschillende C# applicaties en systemen voor dataverwerking. Zo is er een eigen MES-systeem en zijn er talloze applicaties die door de operators op de productievloer worden gebruikt.


Daarnaast houden we ons bezig met de aansturing van complexe testopstellingen. PA&E heeft veel interactie met andere afdelingen binnen ETC, zoals engineering, IT, productie en maintenance. De wensen en eisen voor nieuwe applicaties worden in nauwe samenwerking met andere afdelingen bepaald. Verder is er veel ruimte voor eigen initiatief bij het ontwikkelen van de applicaties.


De belangrijkste werkzaamheden op een rij:


 • Ontwikkelen en onderhouden van ons MES-systeem, dat de koppeling vormt tussen de productieapplicaties en ons ERP systeem (SAP).
 • Ontwikkelen en onderhouden van applicaties die worden gebruikt op de werkvloer. Deze hebben o.a. koppelingen naar machines (of bijgeleverde applicaties) en ons eigen MES-systeem.
 • Werken met Visual Studio, met mooie technieken zoals C#, WPF, Angular en databases zoals RavenDB.
 • Ontwikkelen en onderhouden van de website voor invoer en visualisatie van productiedata en -processen.
 • Onderdeel zijn van projectgroepen voor nieuwe investeringen.


Pluspunten van deze functie:


 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen in nieuwe technieken voor het bouwen van applicaties die ETC verder gaan helpen.
 • Eigen initiatief om onze software, systemen en processen te verbeteren wordt van jou verwacht en toegejuicht.
 • Bijdragen aan een grote opschaling van onze productie en de daarbij horende uitbreiding en vernieuwing van ons machinepark.

Functievereisten

JOUW PROFIEL

 • Afgeronde HBO opleiding in bijvoorbeeld Computer Science of Software Engineering. Ruime ervaring in C# ontwikkeling is uiteraard een pré. 
 • Je werkt gestructureerd. 
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. 

Aanbod

WAT WIJ BIEDEN


300 TOFFE COLLEGA’S

Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.


40 VAKANTIEDAGEN PER JAAR

Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.


19,6% INVESTERING

ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.je een maandelijkse bruto bijdrage van 113% van de basispremie krijgt voor jouw zorgverzekering?

 • je tot 3% over jouw bruto jaarsalaris als bonus kunt verdienen?
 • je leuke extraatjes mag verwachten op je verjaardag, algemene feestdagen en kerst?
 • onze actieve personeelsvereniging zich maandelijks inzet voor toffe uitjes?
 • je 1x per week kunt deelnemen aan de ETC bootcamp om fit te blijven?
 • je iedere dag verantwoord kunt lunchen in ons restaurant?

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Organisatieomschijving

Uitdagingen. We kennen ze als samenleving. We kennen ze als ETC. Vanuit onze rol in de nucleaire industrie. Maar ook als hightech-bedrijf dat nieuw talent zoekt! Of het nou om onstopbare operators, ijzersterke CNC-draaiers of eigenwijze engineers gaat. Met een goede inzet en positieve werkhouding kun je het bij ons maken. Zolang we maar samen kunnen groeien.


ETC produceert centrifuges voor verrijking van uranium. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. Wij spelen een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dus… kom jij in actie als onze nieuwe collega? Dan werk je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie.

Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen. 

Maak jij het waar bij ETC?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!