Constructeur Design Engineer Tooling

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei mede mogelijk te maken is ETC op zoek naar een constructeur. Kom ETC versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

DIT GA JE DOEN

Als Constructeur / Design Engineer Tooling ga je de afdeling Engineering in Almelo versterken. De afdeling Engineering biedt ondersteuning aan Manufacturing en de “New Business” activiteiten.

Daarvoor vinden wij het belangrijk dat je kennis van en/of werkervaring hebt met het ontwerpen van speciale gereedschappen en hulpmiddelen t.b.v. manufacturing.


Verder houd je je bezig met:


 • Het leveren van technische ondersteuning aan het projectteam bij de realisatie van nieuwe investeringen t.b.v. manufacturing.
 • Het ondersteunen van proces- en line engineers bij het optimaliseren van productieprocessen.
 • Het modificeren van productieapparatuur en test opstellingen.
 • Zorgdragen voor de benodigde CE-risico analyses.
 • Pluspunten van deze functie:

 • Er is veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.
 • Verantwoordelijkheid, uitdaging en variatie in je werk.
 • Werken bij een uniek, innovatief, hightech en internationaal bedrijf.
 • Flexibele/variabele werktijden.
 • Zeer goede arbeidsvoorwaarden.
 • Bijdragen aan een grote opschaling van onze productie en de daarbij horende uitbreiding en vernieuwing van ons machinepark.

Functievereisten

JOUW PROFIEL

Een technische Bachelor opleiding in Engineering of een gelijkwaardige HBO-opleiding dan wel werk- en denk niveau. Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een Engineering en/of Manufacturing omgeving met CAD 3D software. 

Aanbod

WAT WIJ BIEDEN


300 TOFFE COLLEGA’S

Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.


40 VAKANTIEDAGEN PER JAAR

Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.


19,6% INVESTERING

ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Organisatieomschijving

Uitdagingen. We kennen ze als samenleving. We kennen ze als ETC. Vanuit onze rol in de nucleaire industrie. Maar ook als hightech-bedrijf dat nieuw talent zoekt! Of het nou om onstopbare operators, ijzersterke CNC-draaiers of eigenwijze engineers gaat. Met een goede inzet en positieve werkhouding kun je het bij ons maken. Zolang we maar samen kunnen groeien.


ETC produceert centrifuges voor verrijking van uranium. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. Wij spelen een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dus… kom jij in actie als onze nieuwe collega? Dan werk je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie.

Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen. 

Maak jij het waar bij ETC?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!