Communicatiespecialist

ETC werkt aan een toekomst van schone energie en willen dit graag delen met de rest van de wereld. Wil jij ETC helpen met een verschil maken? Heb jij gevoel voor marketing en communicatie. Ga dan aan het werk als communicatiespecialist bij ETC!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

DIT GA JE DOEN

Als communicatiespecialist houd je je bezig met interne maar vooral ook externe communicatie: jouw focus ligt, naast het uitdragen van onze missie en visie, op Employer Branding. Door een toenemende vraag van onze klanten hebben wij op alle fronten veel nieuwe medewerkers nodig. Zo willen we jóu, maar ook graag vele anderen deelgenoot maken van onze missie. Immers, het terugdringen van CO2-uitstoot is cruciaal voor een schone toekomst! Een goede kennis van Social Media is hierbij onmisbaar.


In welke thema’s ga jij je verder verdiepen en ETC vertegenwoordigen?


ETC maakt onderdeel uit van Ontdek Hightech Almelo, een collectief waarin vele hightech bedrijven de krachten hebben gebundeld en waarin de samenwerking met de gemeente Almelo en het onderwijs wordt opgezocht.


Daarnaast onderhouden we contacten met studie- en studentenverenigingen waarbij het supergaaf is om te vermelden dat we Solar Team Twente en de teams Solar Boat Twente en Electric Superbike Twente prominent sponsoren. We vinden het belangrijk dat Young Professionals met elkaar verbinden (Young Professionals Almelo) en we spelen de Premier League daar waar het gaat om Technisch MBO Talent in Twente (TripleT High Tech Academy).


We willen onze bezoekers en sollicitanten graag zo volledig mogelijk beeld en geluid geven bij dat wat we maken en waar we voor staan; we maken graag gebruik van jouw innovatieve ideeën! Wist je overigens dat wij voor elke sollicitant die de reis naar ETC Nederland maakt een boom planten om zo de natuur een handje te helpen? Aan jou de uitdaging om de wereld om ons heen mee te nemen in wat en waarom we iets doen en hen zo te inspireren!


Niet te vergeten de aandacht voor onze interne communicatie. Immers ‘Buiten winnen is Binnen beginnen’! Ons huidige intranet mag onder de loep worden genomen: hoe bereiken we onze medewerker volledig, up to date en energierijk? Welke middelen en kanalen zijn effectief? Wat zijn jouw gedachtes bij de jaarkalender m.b.t. Vitaliteit? Met welke duurzame gadgets kunnen we een onvergetelijke indruk maken op onze relaties waaronder ook stagiaires en afstudeerders. Onderdeel van onze missie is ook het uitdragen van onze waarden. Zo vinden we een leven lang Leren en Ontwikkelen belangrijk (People Focus) en staan Safety en Security hoog in het vaandel.


Pluspunten van deze functie:


  • Enorm veel vrijheid in het uitvoeren van je functie
  • Je speelt een actieve rol in diverse interne en externe initiatieven
  • Nog veel projecten die uitgevoerd moeten worden

Functievereisten

JOUW PROFIEL

Om ETC en de cruciale rol die wij spelen in een Duurzame Toekomst zo goed mogelijk uit te rollen naar de ‎‎“buitenwereld” verwachten wij van jou dat:‎ 

• Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur richting Communicatie;‎ 

• Jij je als een vis in het water voelt m.b.t. Social Media;‎ 

• Jouw contactuele en communicatieve vaardigheden goed zijn ontwikkeld;‎ 

• Je beschikt over verbindende kwaliteiten;‎ 

• Je proactief bent (naar voren beweegt) en zelfstandig kunt werken.‎ 

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Organisatieomschijving

Uitdagingen. We kennen ze als samenleving. We kennen ze als ETC. Vanuit onze rol in de nucleaire industrie. Maar ook als hightech-bedrijf dat nieuw talent zoekt! Of het nou om onstopbare operators, ijzersterke CNC-draaiers of eigenwijze engineers gaat. Met een goede inzet en positieve werkhouding kun je het bij ons maken. Zolang we maar samen kunnen groeien.


ETC produceert centrifuges voor verrijking van uranium. Dat klinkt spannend, maar is vooral hoopvol. Wij spelen een cruciale rol bij het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dus… kom jij in actie als onze nieuwe collega? Dan werk je aan je eigen toekomst én aan de toekomst van schone energie.

Uitdagende tijden vragen om uitdagende banen. 

Maak jij het waar bij ETC?

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!