Beveiliger

ETC is op zoek naar een Beveiliger.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Je werkterrein bevindt zich hoofdzakelijk bij de ingang van ons terrein. Jij bent het visitekaartje. Komt er een bezoeker aan? Je verzorgt de toegangscontrole door de bezoeker te visiteren volgens protocol en te registreren in het toegangssysteem. Klopt er iets niet? Dan weet jij door te vragen en op te treden wanneer nodig. Ook leveranciers weten dankzij jou de juiste weg te vinden.


ETC is jouw werkterrein, maar Trigion Beveiliging is jouw werkgever. Als beveiliger bij Trigion houd je je hoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamheden op:


  • Preventief handelen. Jij hebt een neus voor opvallende situaties of gedrag en grijpt al in voordat er echte problemen ontstaan.
  • Het herkennen van onveilige of afwijkende situaties. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneer iets niet gaat zoals het ‘hoort’.
  • Het vriendelijk ontvangen van bezoekers en gasten en het wegwijs maken op de locatie.
  • Receptiewerkzaamheden.


Eenzijdig is je werk in de beveiliging nooit. Verantwoordelijk is het wel. Trigion is niet voor niets ‘de veilige keuze’. Heb je de ambitie om door te groeien naar een rol als teamleider? Dan is dit je kans. Op dit object bieden we je de mogelijkheid om door te groeien in je rol als beveiliger.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!