Operationeel Inkoper

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei verder mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een operationeel inkoper. Kom jij ons versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling Purchasing verzorgt alle inkopen voor de site Almelo, zoals materialen en onderdelen voor productie, investeringen, MRO en site support. Daarnaast is zij service center voor andere ETC sites en de corporate organisatie. ETC is een hoogwaardig technologisch bedrijf en dat komt ook terug in de inkoopafdeling. Je hebt te maken met hoge standaarden en product/proceseisen.


Als Operationeel Inkoper ben je verantwoordelijk voor het bestellen van gebruiksgoederen, het administratief verwerken van de orders en het onderhouden van contacten met leveranciers.


Je zorgt ervoor dat alle artikelen tijdig worden geleverd binnen de gemaakte afspraken, bewaakt orderbevestigingen en signaleert knelpunten.

Functievereisten

  • Je hebt ervaring / affiniteit met een ERP-systeem (bij voorkeur SAP®).
  • Je hebt een MBO opleiding, aangevuld met bijv. Nevi I.
  • Vanwege de internationale omgeving is Engels en/of Duits een pré.
  • Je hart ligt bij inkoop.
  • Je bent zelfstandig, maar wel gewend als onderdeel van een team samen te werken.
  • Je hebt ervaring in het inkoopvak en een hands-on mentaliteit.
  • Je bent administratief goed onderlegd en werkt snel maar nauwkeurig.

Aanbod

  • Afhankelijk van je vaardigheden en ambities kun je algehele ondersteuning bieden aan de rest van het inkoopteam. Hierbij wordt je uitgedaagd om jezelf en de organisatie steeds verder te verbeteren.
  • Je komt in een enthousiast en spontaan team met veel kennis en ervaring.
  • Er is in deze functie veel samenwerking met de interne organisatie (productie en magazijn) en met vaste leveranciers.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!