Project manager ramp up investments technical service, assembly & installation

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Project manager ramp up investments technical service, assembly & installation. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Samen met een internationaal team uit verschillende vakgebieden ben je verantwoordelijk voor de ramp up investeringen voor de USA en EU/sites.


Als Project Manager inventariseer je de klant wensen en leidt je investeringsprojecten tot een veilige implementatie op de USA en EU/sites.


  • Je leidt complexe investeringsprojecten in nauwe samenwerking met de klanten en met ‎internationale Engineers en stakeholders.‎
  • Je bent verantwoordelijk voor budget, safety, security en scope van de investeringen.
  • Vanuit ervaring met Projectmanagement ken je de projectmanagement principes.


Pluspunten van deze functie:

  • Je bent verantwoordelijk voor complexe multidisciplinaire investeringsprojecten voor USA en EU.
  • Je werkt samen in een enthousiast internationaal team.
  • Je vertaalt de klant wensen tot implementatie van investeringen.

Functievereisten

Projectmanagement is je tweede natuur en je hebt veel ervaring op dit vakgebied.‎ 

Je bent bereid om op de klant sites te werken (USA of EU).‎ 

Je vindt het prettig om zelfstandig complexe projecten te leiden en te implementeren.‎ 

Leiding neem je van nature en je bent oplossingsgericht en pragmatisch.‎ 

Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, maar je bent zeker een teamplayer.‎ 

Je vindt het prettig om te werken met collega’s uit diverse landen en culturen.‎ 

Aanbod

280 toffe collega's

Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.


40 vakantiedagen per jaar

Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.


19,6% investering

ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!