Assembly & Installation Technician

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei verder mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Assembly & Installation Technician. Kom jij ons versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als A&I Technician houd je je bezig met het samenstellen, testen en plaatsen van ultracentrifuges bij onze klanten in Almelo & Gronau.

 • Je assembleert, installeert en test complexe ultracentrifuges.
 • Bij refurbishment projecten reinig je de verrijkingssystemen in een gecontroleerde omgeving op het gebied van straling.
 • Je registreert dagelijks je activiteiten in systemen.

Functievereisten

 • Je hebt een technische MBO achtergrond.‎
 • Je bent gewend om te werken met hoge eisen ten aanzien van veiligheid, security en kwaliteit.‎
 • Je werkt nauwkeurig.‎
 • Je bent zelfstandig en je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, maar je bent zeker een teamplayer.‎
 • Je vindt het prettig om te werken met collega’s uit diverse landen en culturen.

Aanbod

 • 210 Toffe collega’s: Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
 • 40 Vakantiedagen per jaar: Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
 • 19,6% Investering: ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!