Centrifuge Assembly Building Engineer ‎Assembly & Installation ‎

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei verder mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Centrifuge Assembly Building Engineer ‎Assembly & Installation. Kom jij ons versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Samen met een internationaal team van Engineers en Technicians ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren en refurbishen van ultracentrifuges bij onze klanten.


Als CAB Engineer A&I verbeter je continu de prestaties van A&I processen in een internationale omgeving en zorg je ervoor dat de proceskennis behouden blijft.

 • Het verbeteren van de prestaties van A&I op de Europese en Amerikaanse vestigingen en zorg je voor ‎een robuust proces.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwalificatie van nieuwe of gewijzigde processen of procescomponenten ‎‎(inclusief de bijbehorende maakbaarheidsstudies, procesdocumentatie, standaard ‎tijden en tooling) ‎
 • Naast het onderhouden van de proceskennis van centrifuge-assemblage en –installatie draag je zorg voor het onderhouden van cascade-refurbishment, cascade-tuning, en ontmanteling in nauwe samenwerking met ‎internationaal Engineers.‎
 • Je biedt ondersteuning bij problemen inzake A&I-processen of kwaliteitsafwijkingen. Je bent verantwoordelijk voor root cause analyses en structurele verbeteringen.
 • Je werkt samen met de Projectleider van een investeringsproject voor het bepalen van de ‎specificaties van de investering, voor het begeleiden van de acceptatietesten en voor het uiteindelijk kwalificeren van de uiteindelijke procesaanpassing. ‎

Functievereisten

 • Je hebt een Academische achtergrond (Technisch, Mechanisch, Elektrisch).‎
 • Lean zit in je bloed.‎
 • Je bent bereid om op de klant sites te werken (USA of EU).‎
 • Je bent oplossingsgericht.
 • Je vindt het leuk om andere collega’s op te leiden (mentorschap).‎
 • Je bent zelfstandig en je neemt initiatief en verantwoordelijkheid, maar je bent zeker een teamplayer.‎
 • Je vindt het prettig om te werken met collega’s uit diverse landen en culturen.‎

Aanbod

 • 210 Toffe collega’s: Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
 • 40 Vakantiedagen per jaar: Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
 • 19,6% Investering: ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!