Technical Engineer Assembly & Installation

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei verder mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Technical Engineer Assembly & Installation. Kom jij ons versterken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO


Samen met een internationaal team van Engineers en Technicians ben je verantwoordelijk voor het assembleren, installeren en refurbishen van ultracentrifuges bij onze klanten in Almelo en Gronau.


Als Technical Engineer A&I houd je je bezig met het beheersen en verbeteren van de productieprocessen. Daarnaast bedenk je creatieve oplossingen voor nieuwe producten en processen.

  • Je bent projectleider of projectdeelnemer van verbeterprojecten op het gebied van veiligheid, ‎kostenreductie of kwaliteit voor bestaande en nieuwe producten en processen. ‎
  • Bij nieuwe investeringen neem je nieuw equipment af d.m.v. een FAT en SAT.
  • Als specialist en trainer/examinator voor processen werk je veel samen met (internationale) ‎processpecialisten van andere sites. ‎
  • Je stelt werkinstructies en veiligheidsdocumenten op en beheert deze. ‎
  • Functionele specificaties voor hulpmiddelen en machine investeringen worden door je ‎opgesteld
  • Bij specials en unieke complexe (test)processen bedien je de processen.‎
  • Je bent verantwoordelijk voor het (laten) kalibreren en inspecteren van gereedschappen.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!