Material Handling & Distribution Technician Assembly & Installation

ETC staat aan de vooravond van een belangrijke groei van de organisatie. Om deze groei verder mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een Material Handling Distribution Technician. Kom jij ons versterken?


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

In deze functie houd je je bezig met transport, voorraadbeheer en administratie.

 • Ontvangen en versturen van producten, materialen en gereedschappen.
 • Het bijhouden van voorraden producten en materialen.
 • Het verzorgen van gedetailleerde data en documenten in IT-systemen zoals SAP.
 • Het rijden op een heftruck, ga je niet uit de weg.
 • Je bent projectleider van verbeterprojecten op het gebied van logistieke processen.

Functievereisten

 • Je hebt een technische MBO/HBO achtergrond.‎
 • Je werkt nauwkeurig.‎
 • Je bent zelfstandig en je neemt initiatief en verantwoordelijkheid.‎

Aanbod

 • 210 Toffe collega’s: Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.
 • 40 Vakantiedagen per jaar: Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.
 • 19,6% Investering: ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ETC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!