Stagiair / afstudeerder Finance gain insight on how to spend, invest and save money

Enrichment Technology Company is op zoek naar een Stagiair / afstudeerder Finance gain insight on how to spend, invest and save money. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Dit ga je doen:

  • Create financial dashboard in SAP for all Managers including KPI’s
  • Simplify, harmonize and automate financial reporting
  • Integrated investment reporting directly in SAP
  • Analyze financial audit process and advice on planning, simplification, harmonization and automation
  • Setup new budget and BP approach and improve forecasting process and tools
  • Investigate and advice on improvement area’s SAP: how can ETC make better and integrated use of SAP


Pluspunten van deze functie:

  • Get your own responsibilities and variation in your work.
  • Freedom and space to develop yourself and to grow.

Aanbod

Toffe collega's

Bij ETC sta je er nooit alleen voor. Collega’s delen graag hun kennis en ervaring met jou. Zo kom jij verder. Niet alleen op werkgebied, maar ook daarbuiten.


40 vakantiedagen per jaar

Work hard, play hard. Je kunt pas goed presteren op je werk, als je ook tijd hebt om op te laden. Geniet van je vrije tijd en ga daarna weer met volle energie aan de slag.


Investering

ETC investeert bijna 20% van de jaarlijkse inkomsten in onderzoek en ontwikkeling. Allemaal gericht op koolstofarme en -vrije energieoplossingen voor de toekomst.

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

Enrichment Technology Company is een samenwerkingsverband tussen URENCO en Orano. Het belangrijkste doel voor ETC is om hun klanten een veilig werkende uraniumverrijkingsfabriek te leveren. In die fabrieken wordt gebruikgemaakt van hun unieke ultra-gascentrifugetechnologie om gewonnen uranium te verrijken voor het opwekken van energie in kerncentrales. De kernactiviteiten van ETC bestaan naast onderzoek & ontwikkeling uit het vervaardigen, leveren en installeren van ultra-gascentrifuges en het bijbehorende leidingwerk. Ze ontwerpen uranium- verrijkingsfabrieken naar de speciale wensen van hun klanten en kunnen het projectmanagement verzorgen voor de bouw van deze fabrieken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!