Concrete opdracht voor stagiairs / afstudeerders inkoop

Enrichment Technology Company is op zoek naar een stagiair / afstudeerder voor de opdracht 'Bijdragen aan sustainable inkopen'. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Voor de afdeling Inkoop in Almelo hebben we een mooie opdracht: Bijdragen aan sustainable inkopen.


Achtergrond: ETC heeft dit jaar als doel gesteld om haar sustainability te vergroten. Sustainability in  de brede zin van het woord, waarbij alle aspecten een rolspelen: o.a. R&D, Engineering, Manufacturing, logistiek en inkoop. Voor logistiek en inkoop wordt bijvoorbeeld gedacht aan afvalinzameling, transporten, energie-inkoop/ opwekking, voedselgebruik, herbruikbare grondstoffen, zakenreizen, gebruik consumables (koffiebekers, pennen, etc), supliermanagement, etc.


Inkoop (en Logistiek) zien een hoop mogelijkheden, maar zouden graag een onderbouwde analyse zien van wat er al gedaan wordt, waar het beste op gefocussed kan worden op de korte en middellange termijn en hoe dat het beste kan worden aangepakt.

Aanbod

  • Je krijgt bij ons veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen‎ en door te groeien;
  • Eigen verantwoordelijkheid, uitdaging en variatie in je werk vind je prettig;
  • Je vindt het belangrijk in een enthousiast en spontaan team te werken met veel ervaring en kennis;
  • Je wilt graag werken bij een innovatief, hightech en internationaal bedrijf;
  • Bij ons tref je een informele werkomgeving aan, hebben we een actieve personeelsvereniging en organiseren we ook buiten het werk om leuke activiteiten;

Bedrijfsprofiel ETC Nederland

ETC Nederland is een internationale hightech organisatie in Almelo. Wij zijn een innovatief productiebedrijf dat ultracentrifuges produceert om aan de wereldwijde energiebehoefte te kunnen voldoen. Met onze ultracentrifuges kun je uranium verrijken dat als brandstof wordt gebruikt voor kerncentrales; kerncentrales stoten bij het opwekken van kernenergie geen CO2 uit en daarmee dragen we bij aan een schoner milieu. Bovendien leveren we hightech oplossingen voor klanten in de luchtvaart- en ruimtevaartindustrie, semiconductor en packaging & printing industrie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Enrichment Technology Company. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!